ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
За да мачка Локо и напролет Коко Динев готви ударна селекция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 14.11.2013Коментари (15)5656
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на пловдивчани търси голова машина от чужбина
Финансовият благодетел на Локомотив Пд Константин Динев възнамерява да осъществи няколко сериозни трансферни удара през зимната пауза. Най-голямата цел на собственика на пловдивския клуб е да доведе да Лаута истинска голова машина. Идеята му е да бъде привлечен изключително качествен нападател, който да заформи ударен тандем с голмайстора на отбора до момента Мартин Камбуров. Поради тази причина бизнесменът от Сандански е задействал всичките си контакти в чужбина, за да му бъде осигурен такъв таран. Босът на черно-белите е доволен от факта, че в момента Локо Пд се намира на трето място в класирането, а целта пред отбора е да запази позицията си в топ 7 и след края на редовния сезон.

Изключителният усет на Коко Динев на трансферния пазар едва ли е новина за хората, които внимателно следят трансферните ходове на бизнесмена. Именно благодарение на Динев, в България се появиха футболисти от калибъра на Гара Дембеле и Базил дьо Карвальо, които впоследствие бяха продадени за сериозни суми на Левски. Последните две попълнения на черно-белите в лицето на братята Аймен Белаид и Тижани Белаид вдигнаха класата на тима, а на Лаута очакват по-големият от двамата тунизийци тепърва на разкрива безспорния си потенциал, за да се превърне в търсения играч с креативни идеи в халфовата линия.

Иначе вчера черно-белите получиха почивен ден след успеха с 1:0 над Черно море. За целта веднага след битката с Моряците в понеделник вечерта, голяма част от играчите проведоха възстановителна тренировка.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ето и една много интересна новина за всички черно-бели братя. Германският клуб "Фрайбург", който закупи Гарра Дембеле от Левски за 2,5 милиона евро го е дал под наем на китайският Вихан Зал през Февруари, тази година. Договорът на Гарра с немците е до края на 2013-та година. След това, той е свободен агент и Коко Динев може отново да го върне на Лаута. Дембеле е на 27 години и би оформил убийствено дуо с Камбуров. Той със сигурност е един от вариантите за нов таран, който търсим.
-5
 
 
С какво ще е прави тази ударна селекция ? С трици ли , ще лови маймуни ? Или парите му за селекция са много повече от нашите , но понеже са с неясен произход за държавата ,не се обявява реалният бюджет на ,,Локомотив,, Пд.
+7
 
 
Дано от Тижани Белаид излезе нещо, защото имаме голяма нужда от човек, който да ни вързва играта. А Сашо Станков трябва да разбере, че Диего Фераресо ще е много по-полезен за отбора, ако играе като плей-мейкър. Двамата с Тижани могат да заформят много добра двойка халфове, каквато е Иниеста и Шави в Барцелона. Разбира се, не правя никакви сравнения между тях и какталунците. Имаме също така нужда от един истински голаджия, какъвто беше Гара Дембеле. Здравко Лазаров не бива да играе повече. Вижда се, че вече не е същият футболист от предишни години. За съжаление, Ст.Маламов също се представя много неубедително след контузията си. Иначе, той можеше да заиграе по лявото крило, където му е силата. Като гледам ръста и играта с глава на Аймен, мисля че той може да играе в центъра на защитата ни много по-успешно, отколкото на левият бек. За там може да намерим лесно някой.Дори Казнаферис може да смени фланговете, а Тъча да играе по десният. Варианти много, когато разполагаш с класни футболисти. И затова си мисля, че Коко ще намери точните хора, които му трябват и на пролет ще имаме много по-боеспособен отбор. Велик си Кокич.
+3
 
 
Ако продадем Диего и Аймен ще трябват други качествени на техните места!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Коко определено има голям усет към играчи!
+10
 
 
Смятам, че собственикът ще изпълни тези си сериозни намерения за зимна селекция! Коко Динев има невероятни контакти с подходящи мениджъри от чужбина! Така за пореден път ще докаже, че обича истински Локомотив, за разлика от ,,фалшификата,, Магарешки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: