ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Василев: Локомотив ще решава кой да е шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 14.11.2013Коментари (24)7505
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист на Ло­ко (Пд) Георги Василев-Гочо сподели, че пловдивчани ще имат решаващо значение за изхода от битката за титлата.

"Отборът се представя на изключително високо ниво. В началото на сезона не ни броя­ха и не ни взимаха на сериозно. Едва ли не се говореше, че ще се борим да не изпаднем. Но ви­дяхте, че Локомотив Пловдив въобще не е за отписване. В мо­мента ние диктуваме модата в първенството. Ще бъдем големият фактор и ще решаваме кой да стане шампион. Видяхме докъде го докараха тези, които в началото на сезона много го­вореха и че едва ли не за тит­лата ще се борят. Ние го давах­ме по-скромничко и сега се виж­да, че с труд всичко се получа­ва. Огромна заслуга за израства­нето има Александър Станков. Той успя да сплоти момчетата и да направи отбор, с който всички да се съобразяват. Мис­ля, че сполучихме много с него­вото назначение. Както се каз­ва, с един куршум уцелихме два заека (смее се). От начина и ме­тодите му на работа се виж­да, че знае какво прави", каза Ва­силев пред "Тема Спорт".

Той сподели още, че най-голяма ви­на за третото място в шампи­оната има собственикът Константин Динев.

"Той е човекът, който преобърна развитието на отбора. През пролетта имахме труд­ности и вървяхме много под очакваното за клуб от нашия калибър. С връщането му през лятото тръгнахме в посока, която ни изведе до много успе­хи. За да може отборът да вър­ви, му трябва човек, който да знае как се прави бизнес, а Ди­нев го може. С помощта на опита и връзките си доведе ня­колко много качествени попъл­нения от чужбина. Визирам Аймен Белаид, Аласан Н'Дайе, Илиaдиc, Крис Гади, както и Тижани Белаид. На последния обаче му трябва още време да се приспособи", обясни сребърният медалист от Олимпиадата през 1968 г.

Той допълни, че от­борът може да пребори Лудогорец в следващия кръг от шам­пионата.

"Въобще не ни пука, че игра­ят силно в Лига Европа. Няма от какво да се плашим от тях. Ще покажем, че неслучайно сме на трето място. Мисля, че с този отбор спокойно ще се бо­рим за евроквотата и това ще се види и срещу лидера. През зи­мата ни трябват само още 2-3 попълнения, които да вдигнат още класата. Защото на ска­мейката ни в момента има футболисти, които не са на ни­вото на клуба. Радващо е, че въпреки това имахме само два-три слаби мача в шампионата. Тепърва ще ставаме по-силни", завърши Василев. 

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Гочо, ти си издухан дърт буфер, не знаеш изобщо за кво става въпрос, ама и ти на хорото. Ей това вашето го няма никъде, сган сте и тва е.
-3
 
 
Потвърждава се тезата че циганин герой няма.Този имаше малко наченки че може да се приобщи към бялата част на Пловдив но не би....
+2
 
 
След Зума, най-добрият футболист на Локомотив за всички времена. Такъв сърцат футболист не сме имали след него.
+3
 
 
Бате Гочо, ти си гордост за пловдивският футбол и готин човек,ама хайде малко по- сериозно.....!
+6
 
 
Ако погледнем реално-Локомотив е"длъжен"да завърши сезона с медали.В първенството ще ни е трудно,защото ботев,цска и левски ни дебнат.Купата е реалния шанс за нещо по-голямо.Дори и това да се случи пак ще лъсне тежката действителност,че нямаме стадион на който да играем мачовете от ЛЕ.Така,че феновете да не се самозалъгваме много а да вникнем много добре в смисъла на думите на Гочо"Локо ще определи кой ще е шампион"т.е. играем мач за мач,пък каквото стане,а от друга страна точно преди 10г.играехме мач за мач и взе,че стана чудо!Засега нямаме поставени цели и играчите са спокойни,всичко идва с времето си!Само Локо!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.11.2013 г.
0
 
 
Гочето е пич! Само, понякога се изхвърля с някои изказвания..-:)
+1
 
 
И аз забелязах,че е уважаван човека,въпреки,че не съм толкова стар Ботевист.Преди дербито стоях двайсетина минути на дюнерите,стоеше си там човека,никой не му каза и една дума,не го погледна на криво,а тогава минаха над 300 фена.И това беше дни след като oбиди Ботев с една не толкова въздържана статия,пак нещо за парите беше, не си спомням.Надявам се да е разбрал,че и ние сме хора и не заслужаваме да ни напада.
+1
 
 
Дано да решат ние да сме шампиони тогава. Весело да става :)
+11
 
 
Бат Гоче е най-уважавания от нас старата гвардия фенове на Ботев. Редовно идваше на мачовете на Ботев като зрител и беше посрещан добре от нашите фенове. Радваше на успехите на Ботев. Имаше много приятели на стадиона. По край него винаги беше весело. Нищо общо с един друг "идол" който значително допринесе с гнусните си изказвания да се породи такава омраза между феновете на Ботев и Локомотив.
+7
 
 
Истината е твърде болезнена за някои с петорно по-голям бюджет, от този на Локомотив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: