ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гласуваха реалната инвестиция, направена от Ботев в "Коматево"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 13.11.2013Коментари (27)13458
© Plovdiv24.bg
Общинските съветници на Пловдив приеха на днешната сесия на местния парламент промяна в параметрите на реалната инвестиция за новоизградената спортна база на "Ботев" в "Коматево", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе извънредна точка в дневния ред на общинарите.

Припомняме, че "Ботев" е концесионер на общинския имот за срок от 35 години при условието за изграждане на модерна спортна база там на стойност малко над 4 млн. и 700 хил. лв. по договор. Реалната инвестиция обаче възлиза на над 13 млн. лв.

Общинските съветници приеха промяна в плащанията по концесионните вноски, които да започнат не от 24-ия месец, а от 36-ия месец на договора за концесия и да са 3% от годишната печалба на концесионера.
Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
18.09.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поздрави за прекрасната база ! Искрено се радвам ,че се инвестира в бъдещето на спорта в гр. Пловдив. Колкото до коментари от сорта на - "Едни вече база си имат и трибуна строят а други си останаха без трибуна" - Колега една база футбол не прави ! Сега отбора трябва да докаже ,че заслужава тези придобивки. Пожелавам успех , а до тези който обиждат искам само да кажа - ПОГЛЕДНЕТЕ ГРАФАТА С КЛАСИРАНЕТО В ДЯСНО (извода е - с трибуни или без , с пари или без - футбола си е футбол)
+10
 
 
На въпрос,на другите общ. съветници към г-н Узунов,защо напуска по този начин,той се обърнал и им казал,цитирам по памет :Вие какво искате сега,да получа удар,или инфаркт???,след което си излезе и отиди в тоалетната да си поплаче.Колегите трудно успяха да го успокоят,с думите,че и в Локомотив "някой" ден ще се построи такова нещо.
+8
 
 
Едни вече база си имат и трибуна строят а други си останаха без трибуна . Магарешки сбъдва мечти.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
хаха Узунов е пълен смешник, жал ми е, че има такива хора в управата на Пловдив, а уш мислили за спорта в Пловдив..
+13
 
 
Само и единствено завистта ще ги убие тия потници нищо друго.
+14
 
 
Добре бе не мога да разбера закво се джафкате. Хубаво човека построил база. ОК. На нашите какво им влиза в работата дали е води; вдойно счетовотство и дали реалната цена е на половина или не? Важното е че е направил нещо. Да изпрал си е и малко пари, ако я нямаше тази врътка нямаше да направи нищо. Всичко в БГ става на този принцип. На момчетата от другия лагер ще ги поломя и те да свалят розовите очилиа. Едно игрище струва максиум 250 000 (това е с реални размери и най високо качество изкуствена тревна покривка) Хотела няма да го коментирам просто защото знам как се строят 5 звездните хотели в Бг а какво остава за часта база. Така че носете си новите дрехи и с радвайте на направеното без да гледате в чинийката на другите.
+12
 
 
аиде пак се започва зависта и простотията нямат почивен ден какво ви боли дядовия кои на кого колко признава и какво не нали построеното е в нашия град парите не ги давате вие ако иска Василев и на Лаута да построи такъв спортен комплекс всичко е за нашите деца и внуци които живеят във Великия Пловдив защото така разсъждаваме затова в града ни нищо не се инвестира
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: