ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юли Попов: Няма да има наказани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 12.11.2013Коментари (38)5510
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев застава твърдо зад Станимир Стоилов и екипа му
Президентът на Ботев Пловдив Юли Попов разкри, че на този етап нито играчите, нито спортно-техническият щаб ще бъдат санкционирани за издънката срещу Любимец.

"Не ме питайте какви мерки ще предприемем. Вие само това знаете. На мен ми е пламнала главата. Няма да има наказани", заяви ядосано Юли Попов. Същата бе позицията и на изпълнителния директор Ангел Палийски.

Това означава, че ръководството на отбора няма да прави нова сбирка и поне на този етап вярва на Стоилов и екипа му, че те могат да постигнат поставената цел - класиране на отбора за евротурнирите, съобщава "Тема спорт".

Въпреки доброто отношение на ръководството към играчи и треньори, последните резултати на "канарчетата" са повече от плачевни и "жълто-черните" нижат издънка след издънка.
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.11.2013 г.
+3
 
 
Накрая трябва да изядат един бой, особено онези с големите заплати дето висят по казината, и онези дето си чешат главите, докато очакват пас.. Мамини синковци.. Любимец и Гоце Делчев играят 300 пъти по-добре от нас, а взимат 300 пъти по-малко.. Нямат база, нямат хотели, нямат джипове.. КАКВО ИСКАТЕ ВИЕ, БЕ?
+6
 
 
Като няма да има наказани, раздайте премии...
+6
 
 
предлагам на следващия мач първите 10 мин да е гробна тишина да направим един тих и културен протест за да видят тези бездушници какво е публиката да не те подкрепя и да разберат къде се намират и след 10 мин всички мощно да викаме !!!
+8
 
 
защо се ядосвате,не виждате ли че цялото парвенство е бом-бок.а? кажете ми един нормален мач.
+2
 
 
Това означава,че всички сме във лайната наречено БГ шампионат.Ясно е ,че във България няма самарянин който да извади 30 мил. от джоба си и да построй и база и стадион схемата е една ТОТООООО.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.11.2013 г.
+7
 
 
абе карайте така-кво ви пука, а?
+2
 
 
Съжалявам,че ще го напиша,но вече силно ме тревожат някой неща.Мразя черно тото,както и всякакъв вид залагания,затова нямам и един фиш в живота си.Според мен тези игри са вредни за футбола.Та мисълта ми е,същия отбор с който мачкахме в Европа,сега няма удар към вратата,спомняте си как тези хора летяха по крилата и правеха невероятни атаки.Да има ред причини,Тошко,контузени,липса на мотивация,слаба селекция,но съгласете се,не сме за втората седмица!А нали знаете какво ще стане във втората седмица!Половината мачове ще са нагласени,вече почти е ясно кой изпада,отборите без пари.Не ме разбирайте погрешно,ако това се случи,не знам дали пак ще се върна на стадиона,но доста неща последните седмице ме водят на тази мисъл.Защо няма наказания,няма глоби,няма ултиматуми дори!А как изгониха Феро с толкова малък спад!Дано не съм прав,но загубим ли бездушно от локо,така както те играха срещу нас,и изпаднем ли във втората седмица със срамни мачове.....Не казвам,че ще е тенденция,но дали в момента това не е целта за Ботев.Просто не вярвам,че сме толкова слаби,не го вярвам!Нарочили сте треньора,добре,вижда се,че не се получава,но кой ще защити тези футболисти,не е като да не ги познаваме.Тези хора и този треньор,с няколко мача, показаха на цяла България,че са фаворити за шампиони!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Като ти пламти главата си хвърли една кофа с лед и ще се освежиш! Хайде малко по-сериозно с изказванията господа от управата на Ботев Пловдив! Заради подобни изказвания станахме за смях! То не бяха терени, подпирания, съдии, дуспи и още и още небивалици от Сашовци, Стоиловци и сие, а сега и пожари! Обидихме половин България! Не знам с какъв сорат говорите пред Василев и как се оправдавате? Ето едно наказание от мен! Отидете за ден в някой детски дом и живейте с децата, подарете им нещо, дарете пари и слезте малко на земята! Почуствайте живота им и мъката и ще видите, че ние, който ви подкрепяме живеем като тях и пушилките от главите ни са смешни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: