ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море и Ботев оставиха развръзката за реванша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 07.11.2013Коментари (60)11610
Черно море и Ботев завършиха наравно 0:0 в първия мач от 1/8-финалите на турнира за купата на България. Така двата тима оставиха всичко за реванша на "Христо Ботев", който ще се играе на 17 ноември. 

Двата отбора изиграха двуостро първо полувреме, в което леко предимство имаха "жълто-черните". Най-доброто положение се откри пред вратата на Китанов в края на полувремето, когато Анисе изскочи от втора позиция и с глава отправи хубав удар, но стражът на домакините успя да избие в корнер.

Неприятен инцидент имаше на полувремето на мача във Варна. Двама от агитката на "канарчетата" са излезли от стадиона, за да си купят храна и напитки от близкия магазин. На връщане обаче полицаите не са ги пуснали на стадиона, обвинявайки ги, че са пили алкохол. В знак на солидарност със воите събратя, цялата агитка на "жълто-черните" напусна стадиона и не изгледа второто полувреме.

През второто полувреме битката продължи, но чистите голови положения липсваха. На Ботев не помогна и влизането в игра на Иван Цветков и Валери Домовчийски.

Черно море - Ботев 0:0

Черно море: Китанов, Емилов, Котев, Александров, Венков, Бергонси, Паланков, Окоро, Бакари, Райков, Г. Илиев

Ботев: Стаховяк, Христов, Спокел, Джинич, Артур, Иршак, Сърмов, Вандер, Ромарио, Анисе, Костов (Валери Домовчийски, Иван Цветков)


Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не стават мачове на този стадион. Същата работа беше мача Черно море-Славия, само тичане, бутане, кюскане! Отделно, че идеите ни не са много, и не стигаме до голово положение. Сега като проблем се появи не реализирането на положенията, каквито имахме в изобилие срещу Щутгарт, Зрински, дори като гости, и ни липсваше головият нюх, примерно на Цветков. В мачовете с Черно море, с Литекс, с Гоцето, с Левски, с Локо Сф, преди това с Черно море, с Берое, играта с едно докосване, комбинации, двойни, индивидуалните пробиви по крилатата, изчезнаха. Неделев безспорно ни липсва, но с връщането на Цветков, Вандер, играта ни трябва коренно да се промени! Аз съм оптимист, и мисля, че и с тези играчи отборът ще тръгне напред!
0
 
 
За съжаление,няма и помен от играта ни в Европа.Няма го Тошко,няма го духа,мобилизацията....Хубаво има контузени,но какво стана със стила ни на игра,защо се промени с тези изсипани топки и дъги пасове.Това не е стила на Мъри,които той сам налагаше.Скоро всички футболисти ще са на лице,ще си влязат във форма,но имам чувството,че пак няма да намерим себе си.Дано г-н Цветанов се бръкне по-дълбоко,а ръководството да се отнесе сериозно към селекцията.Ножа така или иначе вече е до кокъл,нямат право на грешки!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.11.2013 г.
+3
 
 
Един хубав мач в събота от 14ч.: Локо Пд - Ботев, юноши до 17г.
-4
 
 
Време е да си тръгвате ,че за село най-късните рейсове са до 18;00 часа ,а след това ще тряа с волски каруци да се извозвате.Хахахахахахаха вие сте мега зле да заебете отбора по-средата на мача хахахахахахахахаха
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.11.2013 г.
+6
 
 
С наличните играчи - закономерно трудно бележим голове. Повечето, които влизат в игра не са и типични нападатели. Трябва ни спешно силен централен нападател! И то - чист централен нападател - голаджия! Тошко кажи-речи вече го няма. Вуйчо Ваньо е добър, но по-добре се чувства зад централния нападател. Вандер задължително трябва да играе по крилото. За мен Педро е тотално разочарование, Ромарио е една стъпка по-нагоре. Опитът на Стоилов да реанимира мъртъвците Сърмата и Домата е напълно неуспешен. Без непрекъснати и успешни атаки играта на отбора се обезличи. Затова често тежестта на двубоите се пренася в отбрана, затова и губим мачове. Всичко възможно трябва да се направи, но да вземем качествен централен нападател! Когато играем нападатално, тогава и заплахите за вратата са много по-малко. За другите постове-всички виждате кой как играе.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Ще ви цитирам Мъри след научаването на новият формат на първенството. ,,Запознат съм с това което ще се случи''.Тоест 38 мача за първенството плюс тези за купата.И съмишленици наистина няма как да не сте го разбрали.Целта на Ботев е ,,игра в ЕКТ'' ,,,като главна цел ни е купата на България''.Нещо да не е ясно на тези които протестираха след срещата в Гоцето.В България всичко се случва неслучайно.Вярата и Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре,не ще умре.Оставете Мъри на спокойствие,за да развие идеите които има.Той е професионалист ,а не лескар.Харесва ми с плана Лесни 20...,но не се осъществи заради мегаломанщината на един наш фен акробат на заменките
на 08.11.2013 г.
+1
 
 
Мъри изчака да си тръгнат феновете и пак пусна любимеца си Домо-да не губи форма явно :)
-2
 
 
Червените гащи са култови. Оставате в историята хаххахах
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: