ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Целта е да отстраним Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 06.11.2013Коментари (45)9084
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов сподели очакванията си от двубоя срещу Черно море. Ето какво заяви той пред клубния сайт преди отпътуването на "жълто-черните" за Варна:

- Г-н Стоилов, какво очаквате от гостуването във Варна?

- Очаквам да се получи оспорван двубой между два добри отбора. През този сезон Черно море показва постоянство и се представя стабилно. Силен домакин са, но ние отиваме, за да вземем добър резултат. Това е турнирен сблъсък и срещата във Варна е само първата половина от него. Искам от футболистите да подходят максимално отговорно и мобилизирано, както и да не губят концентрация през целия мач.

- Отново няма да може да разчитате на основни фигури. Доколко ще се отрази отсъствието от състава на Минев, Грънчаров, Галчев, Неделев и Огнянов, а може би и на Анисе?

- За съжаление липсата на основни играчи при нас се превръща в тенденция. От началото на сезона в нито един мач не сме разполагали с всички налични футболисти. На практика във Варна ще ни липсват играчи от всички линии. Въпреки това, Ботев разполага с достатъчно добри футболисти. Вярвам, че всеки, който излезе на терена ще даде максимума от себе си и ще се справи с поставените задачи.

- На какъв резултат от мача във Варна ще бъдете доволен?

- На този, който ще ни помогне да отстраним Черно море. Целта ни е преминаване в следващия етап и ще се стремим да я осъществим.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Черно море ще ви разкаже играта, а Мъри е син великан!!!
+1
 
 
Когато играеш за купа с елиминиране в два мача при гостуване казваш че отиваш за добър резултат,а за първенството за победа.Това го прави всеки разумен треньор.Като Мъри,още повече че отиваме с доста нетитуляри.И да обесня на мозъчните кастрати като папагала и другия който пише името на любимият си отбор с малка буква.Ботев е създаден през 1912,а БКП през 1918г.Да били сме отбор на БНА,но транспортьорите с име на транспортно средство бяха офицери от БДЖ-войски.Ботев има две титли като невоенен отбор.И като възрастен ще им обесня че в периода 1944г-1989 нямаше некомунистически отбор.Още след идването на красноармейците се закриват такива които не искат да влезнат в съветските релси.Като Спортклуб,небесносиният Левски но се раждат копелета с имена на календарни месеци,съветски абвеатури и превозни средства.След падането на Берлинската стена се саморазпускат поради несъотвествие.В България обаче остават ЦСКА и локомотивите създадени по заповедна КПСС.
+1
 
 
Мъри, просто кажи:" Отиваме във Варна да им спукаме трътките! Отиваме да мачкаме наред, пък каквото сабя покаже!" :) Пичове, да надъхаш играчите позитивно не е проява на "низки балкански страсти". В Америка е нормално тренерите да казват: "ние сме по-добрите, отиваме за победа!" Просто хората знаят що е това психотренинг! Помните ли Ицо как се изгаври с германците 94-та: Айнц, цвайнц :) Това е победният манталитет, може да е леко арогантен, но човек не просто вярва, а е убеден в победата и я постига! Успех, Мъри! Няма лошо поне един път да кажеш, че отивате да скъсате мрежата на противниковия отбор :)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
а не бе....европеиски проект за бурлята,а?никога
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Не се възприема сериозно човек, който ще тропне по масата, ще се изхвърли с приказките си, по отношение на своя отбор, по отношение на противника. Такъв "балканджийски" типаж прави впечатление най-малко на невъздържан, невъзпитан, низкокултурен, достигайки до арогантност, безскрупулност. Ботев е европейски проект. Мъри, според мен, съответства със своето поведение на моя любим клуб! Моля кардиолога, хуудлом, митко, и др., предпочитащи по-агресивното поведение, да си отговорят на въпроса: заслужава ли нашият клуб за треньор един клоун, на който ще му четем и гледаме бисерите, изцепките, притежаващ гореупоменатите "достойнства"!!!
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Абсолютно кардиолога /малко по надолу в коментариите/ е прав.Отиваш за победа.Така трябва да се мисли за всеки мач,така трябва да се надъхват футболистите, по-този начин се върви само напред, както е в големите клубове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: