ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Окончателно: Галчев пропуска мача с Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:55 / 05.11.2013Коментари (22)5907
© Plovdiv24.bg
Полузащитникът на Ботев Борис Галчев отпада от сметките на треньорския щаб за първия осминафинален двубой в турнира за Купата на България срещу Черно море. Галчев страда от ангина, която стана причина той да пропусне първите две тренировки на "жълто-черните" за седмицата. Сърцатият халф ще остане да се лекува в Пловдив и няма да пътува със съотборниците си за Варна, съобщава клубния сайт на "канарите".

Под въпрос за двубоя с "моряците" продължава да бъде Абел Анисе. Нападателят е с травма в десния глезен от мача с Литекс, която доведе до принудителната му смяна на полувремето. Състоянието на Анисе ще бъде следено от медицинския щаб и участието му срещу Черно море ще се решава в деня на срещата.

Мадагаскарецът се включи на по-леки обороти в заниманието на отбора във вторник, което в по-голямата си част бе от тактическо естество. След тренировката футболистите направиха процедури във възстановителния център на клубната база. Поредна тренировка с представителния отбор направиха юношите Мартин Здравчев и Наско Милев.

Станимир Стоилов няма да може да разчита също така на услугите на двама от основните си защитници - Веселин Минев и Бобан Грънчаров, които изтърпяват наказание съответно за 3 и 1 срещи. И двамата пропускат двубоя във Варна, но ще бъдат на линия за гостуването на Любимец през уикенда. Прибавяйки към тях контузените от повече от месец Мариян Огнянов и Тодор Неделев, Ботев ще бъде лишен от услугите на шестима от своите футболисти в двубоя срещу Черно море.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Ужас, мангалите налазили първи темата за отбора на Пд - БОТЕВ! Нещастници - за какво ви е отбор на вас па дори и орутен и цигнаски - вас ви вълнува повече БОТЕВ! Айде закривай Лаута кенеф!
+8
 
 
Според мен Артур се справя добре на мястото на Минев, но му липсва игрова практика (даже и след последните изцепки на Минев заслужава и да е и титуляр). Трябва да свикваме без Неделев, на Огнянов последните му мачове преди да се контузи не бяха на ниво. Грънчаров ще липсва и до някъде и Галчев, но да видим дали Сърмов може да направи 2 мача на ниво. П.С. Нямат право да се оправдават с липса на титуляри. :)
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: