ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
МВР защо мълчи?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 29.10.2013Коментари (11)5459
© Plovdiv24.bg
Време е някой отговорен ръководител от МВР в България да излезе и да подаде оставка за това, че не може да се справи с проблемите по стадионите
Този сезон публиката на Левски забрави къде е Пловдив. Първо, някакви активисти от сектор Б не пуснаха желаещите да подкрепят сините да гледат на живо Ботев - Левски в сектора за гости. Сега пък БФС не пуска никаква публика на двубоя Локо Пловдив - Левски.

Главен комисар Антон Златанов от СДВР, който отговаря за хулиганство, екстремизъм и спортни мероприятия, много обича да говори за проблема по стадионите. Вече няколко години той наистина много говори. Обаче на нас ни писна от говорене, защото искаме да гледаме футбол на стадиона, а не пред телевизионния екран, футболистите също искат да играят пред пълни трибуни, вместо да чуват чуруликането на птичките.

Време е някой отговорен ръководител от МВР в България да излезе и да подаде оставка за това, че не може да се справи с проблемите по стадионите. Заради някакви, които решили да отидат на мач, за да се сбият и да си метнат бомбичките, целият продукт отива на кино.

Ама наистина вече прекалихте! Измислете нещо и не допускайте близо до стадионите и спортните зали доказаните престъпници. МВР много добре ги знае кои са, защото те не са от вчера. А и не са кой знае колко много.

То така е най-лесно - клубовете да се оправят. Хубаво де, но клубовете си плащат на полицията за охрана, а полицията видимо не си върши работата, като не може да предотврати инцидентите. В същото време БФС само констатира нарушенията и налага санкциите. Нещо е объркано в самата система. Но зрителите какво са виновни?!

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Много добър въпрос.Полицията трябваше да изпразни секторите на Левски миналата година на мача със Ботев и на ЦСКА сега със Локо,но нашите шефове на полицията във Пловдив нямат гащи за това защо да си развалят рахатлъка и да си чоплят семки във ВИП ложите а подчинените им да се чудят какво да правят,а после да се правят на директори и да ги наказват без вина за каквото и да е решение.
+10
 
 
В Англия проблемът е решен перфектно: осъдените да не посещават мачове лумпени са длъжни 2 часа преди всеки мач да явят в районното, където престояват до 2 часа след края му. Който не се яви, влиза за 30 дена в затвора за обществено-полезен труд. Толкова е просто и ефективно, че по-добре не може да се измисли!
+9
 
 
Много добра статия,много добър въпрос!!!Аз също ще попитам: Факлите са забранени,но те по някакъв начин влизат на стадиона,къде е полицията в случая,къде е полицията когато се хвърлят бутилки,защо клубовете не търсят отговорност за несвършена работа от страна на полицията?Полицията трябва да прилага сурови наказания за тези които нарушават реда-2г.без право да посещава футболни срещи и да видим тогава дали ще хвърлят!В другите държави го отстраниха този проблем-няма буферни зони,нямат проблеми с гостуващия отбор,само в България не можем да се справим!Умирам от яд!
+10
 
 
Време е да валят оставки! Докога пловдивските фенове ще са виновни за всичко, а други ще се отървават безнаказано.
+10
 
 
Много точно казано!Време е полицията да поеме своята част от отговорността!Ако утайките на чорбата,които изкъртиха оградата бяха получили подобаваща "награда" за това свое деяние,може би нямаше да има бомбички.Казвам това без да оневинявам нашите ултраси.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: