ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (18)
Ботев разпиля Славия с 5:1 при U17
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:36 / 28.10.2013Коментари (0)3129
©
Ботев разгроми Славия с 5:1 в мач от 10-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на централния терен на базата в Коматево и бе изгледан от около 50 зрители.

"Жълто-черните" доминираха напълно на терена и резултатът отговаря на показаното от двата отбора. В 5-ата минута Борис Тютюков сложи топката на главата на Виктор Пенчев в наказателното поле, но осмицата на "канарчетата" прати топката в аут. В 14-ата минута резултатът бе открит. Борис Тютюков отне топката от защитата на "белите", напредна и пусна успореден пас на голлинията към Виктор Пенчев, който отблизо се разписа за 1:0. В 26-ата минута възпитаниците на Иван Цветанов направиха феноменален пропуск, след като Димитър Хубинов изпрати топката в наказателното поле, където Виктор Пенчев я засече, тя се удари в напречната греда и попадна в Йосиф Табаков, който с мощен удар отново разтресе напречния стълб на вратата на Християн Василев.

В 36-ата минута Жак Пехливанов изпълни свободен удар и топката попадна в Атанас Куманов, който от близка дистанция вкара за 2:0. 4 минути по-късно преднината на "канарите" стана класическа. Виктор Пенчев бе изведен зад защитата на столичани, напредна и стреля, топката се удари в напречната греда и се озова в краката на Йосиф Табаков, който с хубав удар направи 3:0.

След почивката доминацията на пловдивчани продължи с пълна сила. В 50-ата минута Йоан Пеев се озова на добра позиция ,но прати топката в аут. В 58-ата минута футболист в "бяло" се откъсна от защитата на Ботев и навлезе в наказателното поле, където бе фаулиран от Атанас Ташолов. Защитникът на "канарчетата" получи директен червен картон, а гостите получиха право да изпълнят дузпа, реализирана от Стефан Терзиев. В следващите минути "белите" се опитаха да стигнат до втори гол, който да ги върне в мача, но така и не стигнаха до чисто положение.

В 68-ата минута топката бе върната от защитник на Славия към вратаря на "белите", а той я улови, за което главният съдия отсъди непряк свободен удар на 7-8 метра от вратата на гостите. "Жълто-черните" изпълниха перфектно непрекия свободен удар и Виктор Пенчев прати топката в мрежата за 4:1. В 74-ата минута "жълто-черните" стигнаха и до пети гол, след като Милко Георгиев изведе Александър Грънчарски, който си поведе топката и с удар с левия крак оформи крайното 5:1.

Още по темата: общо новини по темата: 108
06.06.2014
06.06.2014
04.06.2014
26.05.2014
26.05.2014
26.05.2014
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Марица с класика при юношите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: