ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев нарочи Веселин Минев за гонене
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 28.10.2013Коментари (24)5600
© Plovdiv24.bg
Веселин Минев е с последно предупреждение за изгонване от Ботев Пд. Освен това защитникът ще бъде глобен от клуба и ще трябва сам да плати санкцията си в БФС за червения картон на мача с Левски. Изгонването на Минев наклони везните в полза на сините, които в крайна сметка победиха с 1:0.

Още след срещата треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов заяви, че е разочарован от защитника и той ще трябва да си плати за глупавата проява. Очаква се за представянето си през второто полувреме на срещата на Герена всички играчи на Ботев да бъдат санкционирани финансово.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Стига сте плюли по Веско разбирачи. Те още от едно време с брат му са си нерваци , иначе са добри и всеотдайни футболисти. Вършат си работата като истински професионалисти. Всеки допуска грешки , дори и да са в няколко поредни мача. Не трябва да ги съдим толкова строго.
0
 
 
два мача не знае каде се намира Минев,аиде стига сте го защитавали гледайте реално,никои не казва че е лош футболист....
0
 
 
До вчера ги боготворяхте,а сега искате всички да ги изгонят,еми не става така,Даната не ставал,Минев не ставал,Бобан не ставал,ми кой очаквате да вземем бе,Алвеш,Бейнс и Тери ли,я погледнете колко голове сме допуснали срещу най-силните отбори в тая група,съжалявам,че ще го кажа ама голяма част от пишещите в този сайт сте едни мрънльовци които след 2 загуби полудяват и искате оставки и всички футболисти да се махнат,така беше с Хубчев,така беше и с Феро,така ще е и със следващия треньор който срещне трудности в даден етап.Буферите са в много отношения повърхностни и глупави,но ако имаха такъв отбор никога нямаше да искат оставки при тези обстоятелства.
+4
 
 
Айде сега на Мъри му е виновен Весо. Тоя нашия правилния тотално изпатка, или е по-лесно да има някой друг виновен вместо него. Ба*ти и нагляра. Тръгна да гони един от най-сърцатите крайни защитници в България, и тея под мен ,където го плюят, ако Веско Вие е виновен, не Мърльо значи сте в грях професори.
-3
 
 
Защо ще го гонят Минев? Аз само не се сещам за какво нарушение на правилата го изгониха. Хайде Кривия и Мърльо да кажат защо ще го наказват ? Хайде сега да видим кои интереси защитават ? Някой иска да ви отклони вниманието от некадърността на директора и треньора. Къде сте бултраси? Превърнахте се в Левски 2 .
-3
 
 
Я помислете малко ако Вие всички тук направите грешка на работата, работодателят Ви вика ли Ууууу и ви гони за първа грешка? Има забележка, санкция, мъмрене, предизвестие за гонене и чак тогава довиждане! Нима Сър Алекс в началото е биел всички наред и така до пенциониране? Да, трябва да има глоби за бездушната игра, но не и гонене! Кой ще дойде и докъде ще стигнем?
-1
 
 
Имаме 3ма канари в отбора И единия искат да го гонят.това е несериозно И трябва да се помисли защото неможе така
+6
 
 
До миналия сезон играеше, вече е свършил с футбола. Много слаб в защита, включва се безидейно и в атака, като по никакъв начин не помага,а оголва заоната си, като това принуждава Спрокел да го покрива, като оставя централната зона празна.За характера му да не говоря,когато и да го изгонят все ще е късно. Нямаме крайни защитници.От другата страна и Даната не става. Даната е добър и сърцат футболист,но не за бег, всяко по-добро крило го надиграва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: