ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив се изправя срещу София... и себе си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 18.10.2013Коментари (19)4193
© Plovdiv24.bg
Локомотив влиза в мачовете на истината. За първи път в историята си черно-белите посрещат на Лаута в три последователни кръга софийски съперници. В неделя гостува затъналият тим на Славия, после идват ЦСКА и Левски. 7 точки в този трибой със столицата превръщат черно-белите във фаворит за едно от двете вакантни места в топ 7. Другите отдавна са заети от Лудогорец, Ботев, Литекс, Левски и ЦСКА. Две победи и реми почти сигурно ще пратят Локомотив на 10 точки разлика от 8-ия тим, който и да е той.

В задаващите се 20 дни черно-белите имат задача да избягат от самите себе си. За позастарелият тим на Александър Станков прекъсването в първенството заради националите бе живително. Сега пловдивчани със сигурност са посъбрали въздух, за да повторят трите мача от лятото, когато направиха 0:0 на Армията, биха Левски на Герена и довършиха носителя на Суперкупата Берое на Лаута. След това обаче Локомотив влезе в ужасна непостоянна форма. Ту бие, ту пада, ту радва, ту скъсва нервите. 

Благодарение на несъстоятелната конкуренция до този момент и на ... Мартин Камбуров Локомотив обаче го докара до тук. Има своите 3 последователни финала, от които, ако спечели, рано рано ще изпълнят на 90 процента задачата си. А тя преди сезона бе една - влизане в първата седмица. Мнозина не вярваха, че е възможна, но ето, че до нейното изпълнение за черно-белите остава съвсем малко. Трябва само да се преборят със София. И със себе си.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 28
10.12.2013
06.12.2013
05.12.2013
16.11.2013
29.10.2013
21.10.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
реално погледнато за отбора на Пловдив е по-добре циганите да са в топ 7 отколкото тяхното място да се заеме от бИроету или от черно море срещу които играем трудно...
+6
 
 
Литекс падат от Лудогорец, ЦСКА падат от Левски, Ботев пада или прави равен с Локо Сф, ние бием Славия и излизаме на 2-ро място на 6 точки от Лудогорец. НАПРЕД ЧЕРНО-БЕЛИ БОГОВЕ !!! L.P.F.C. !!!
+17
 
 
И как по точно Левски и ЦСКА са си усигорили местата в топ 7 ? Да не е по начина, по който казаха Иво Тонев миналата година и Наско Сираков потвърди тази година ...
+12
 
 
Само не можахме да разберем едно, как така ОТДАВНА Литекс, Ботев, ЦС*КА и Лефски са си запазили местата в първата 7-ца при положение, че втория Литекс е с 3 точки пред Локомотив, Ботев с 2 точки, ЦС*КА с 1 точка, а пък Лефски с 3 зад Локомотив? А Локото трябвало да се бори за другите две вакантни места, Лудогорец не ги броим те се знаят!
+10
 
 
Освен Лудогорец и донякъде Литекс, не виждам нито един един отбор, който да е сигурен за първата седмица. Ако някой между Локо, ботев, левски и цеца вземе две победи в следващите два кръга, също ще е почти сигурен за мястото си в първата половина на класирането, защото това означава поне по една победа срещу директен съперник. Така, че нека не избързваме с изводите!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: