ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри гони двама чужденци от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 17.10.2013Коментари (27)14882
© Plovdiv24.bg
Ботев маха Джинич и Педро през зимната пауза, ако не подобрят представянето си
Спортно-техническият щаб на Ботев Пд начело с треньора Станимир Стоилов е вдигнал мерника на няколко от чуждестранните футболисти в отбора. На мушката на наставника са попаднали словенският защитник Елведин Джинич и холандското крило Луис Педро, разбра "7 дни спорт". 

На Колежа не са доволни от представянето им от началото на сезона. Поради тази причина треньорският щаб на жълто-черните все по-сериозно обмисля възможността да се раздели с тях през зимната пауза. Единственият шанс на Джинич и Педро да останат в отбора е, ако до Нова Година покажат значително по-добро представяне в мачовете от "А" група.

Бившият словенски национален защитник акостира на Колежа през лятото като свободен агент, след като приключи взаимоотношенията си с белгийския Шарльороа. 

Мъри и компания се надяваха, че в негово лице отборът ще си осигури сериозен конкурент на Сивард Спрокел и Бобан Грънчаров. На този етап обаче 28-годишният словенец не успява да се пребори за място в титулярния състав, а дори в случаите, в които получава шанс за изява, той се представя на приливи и отливи. 

Както вече писахме, в щаба на Ботев обмислят да преотстъпят Луис Педро за 6 месеца в сателита Раковски, където ще играе редовно и ще има възможност да разгърне потенциала си, след което да се завърне на Колежа. 

И при холандеца, и при Джинич обаче има сериозни шансове да им бъде предложено разтрогване на договорите по взаимно съгласие през зимата. Другата опция е те да бъдат пратени под наем в Раковски. 

Джинич акостира в Ботев Пд като свободен агент, докато за Педро пловдивчани платиха 100 000 евро на холандския Хераклес Алмело. Поради тази причина на Колежа ще предпочитат да бъде намерен нов отбор за холандското крило, където да бъде продаден, ако Мъри в крайна сметка реши да се откаже окончателно от услугите му. 

От голямо значение за статута им Ботев Пд ще бъде зимната селекция, която "канарчетата" ще успеят да направят, привличайки набелязаните футболисти.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Дяката - фурията остава , вторият полусвзон ще мачка ....
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.10.2013 г.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Педро, Костов и Дяков, са за гонене отдавна, за Джинич не мога да кажа същото, защото го наблюдавам на тренировките, ами старае се, но допуска детински грешки и явно за това го е набелязъл Мъри.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Не са лоши , но не са за гонене на високи цели. Няма как да не попаднем и на такива при положения, че гледаме извадки от най-добрите им изяви на двд, а реалността е друга.Костов получи достатъчно шансове, за Черно море и Локо Пловдив може и да става, но за отбор с по-високи цели- НЕ. Дяков и той става да тича само като резерва, Енрике и той.Когато започнем да даваме по-сериозни суми за играчи ще има качество, каквото го има в Лудогорец, дотогава си строим стадиона и чакаме някой да изкочи от школата като Наско Минев примерно.
+6
 
 
Педро и Костов ще е хубаво, ако имат възможност да играят редовно в Раковски. Според мен, и двамата имат шанс! Педро играе прекалено индивидуално, и всеки изстрел му е горе във вратата, включително и головете му. Но е възможно да се коригират тези слабости. И Джинич не е лош. Безгрешни няма!
+13
 
 
Костадин Дяков кога ще го махнем , старае се но не става и Станислав Костов ялов нападател от средна класа ...
+8
 
 
Доколкото съм запознат за Педро платиха 80 000 евро, а не 100 000.Но привличането му явно се оказа грешка, защото не показва нищо особено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: