ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: Писна ми от интриги и провокации
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 15.10.2013Коментари (43)9302
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов категорично опроверга пред клубния сайт днешна публикация в спортен ежедневник, в която се твърди, че е извадил от джоба си 200 лева, за да заплати съдийските хонорари за реванша срещу Любимец от турнира за Купата на България.

Ето какво е мнението на Узунов по случая:

На ръководството на Локомотив (Пд) му писна от интриги и провокации, които се създават от журналисти с клубни пристрастия. Първо искам да уточня, че съдийските такси се плащат преди мачовете, а не след тях.

Второ: За тези неща в Локомотив (Пд) отговаря финансовият отдел на клуба и доколкото съм запознат, всичко е изрядно и плащаме на секундата.

Трето: Не съм вадил пари от джоба си за мача с Любимец. Собственикът на клуба е коректен към БФС и няма как да се наложи аз да доплащам съдийски хонорари.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Тандема Бонбонев и Узмунев! Въъъъън!
+10
 
 
Цветан Василев е обявен за турчин,от хората които бяха собственост на имена като левент,назифоглу,байрям....не ги знам как се казват!Спонсора им е аджъбадемска болница,собственост на турци.Та единствения българин споменат по-горе,като най-големия бизнесмен,си няма друга работа,а по цял ден се чуди как да навреди на иначе тези великани.Човека инвестира толкова много в Пловдив и неговите деца,но някои "граждани",не го оценяват,а напротив,стремят се да опетнят неговото име!Ботев не е балон,той е дългосрочна инвестиция,инвестиция за десетилетия напред.Любовта на хората към него,ще го държи винаги жив,това не са измишльотини,а вече доказани факти.Гледайте си отбора,радвайте се на малката разлика с Ботев,на победите на берое и любимец,защото скоро може и това да изчезне.И не плюйте ,защото както виждате,всичко се връща!
+9
 
 
Абе потниците не вдигаха ли плакати и срещу Узунпаша ? И кво стана ? Взе си отпуск и след 10 дена се завърна на бял кон :) Не може да им се отрече че всяват респект :) МУХАХАХХАХ....
-2
 
 
Така е Наско, там където са силни ДПС, Делян и Караибрахим винаги ще се пише и говори, против отбора на Пловдив. Но това е само временно явление. На народа ще му писне от тези боклуци и ще ги измете...
0
 
 
хаха,нещастник,ти как мислиш?Дали ако някой иска да ви навреди,няма да се справи ли?С вашият смешен собственик,и смотано ръководство!!!само плюнкари!!!ти се моли на бога на бесите,да не настъпите лъвът по опашката,че тогава не ви виждам!!!!палячовци!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Обратно в Кюстендил, стига сте срамили името на древния град Пловдив и неговия символ - първия футболен клуб създаден в България - Ботев!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Свинята коко да плаща заплатите на хората , че да не му стане тясно в Пловдив . Оная мисирка - таксиметровата също . Узуна няма вина , че собственика е един празен плондер .Само Локо !
+1
 
 
Узунов, кажи сега за косачката-подарък от коя община е ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: