ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо не победи у дома Любимец, но продължава напред за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 13.10.2013Коментари (78)13752
"Смърфовете" се класираха благодарение на голът на чужд терен
Локомотив завърши наравно 0:0 у дома срещу Любимец в мач-реванш за Купата на България. Така с общ резултат 1:1 и гол на чужд терен "смърфовете" се класираха за 1/8-финалите в надпреварата.

"Смърфовете" опънаха до краен предел нервите на своите привърженици, които до последно трепереха на "Лаута" гостуващия тим да не вземе да вкара някакъв случаен гол, който да изхвърли пловдивския тим от турнира.

Случаен, тъй като домакините владееха инициативата в мача въпреки, че не си даваха много зор в днешната среща. 

Първата опасност пред вратата на Любимец дойде още във 2-ата минута, когато след центриране на Дани Кики, новото попълнение Аймен Белаид бе оставен непокрит в наказателното поле, но ударът му с глава мина встрани от вратата на Рашков.

В 30-ата минута Мартин Камбуров изтърва най-чистото положение за Локомотив. Нападателят получи пас зад отбраната на Любимец и остана очи в очи с Рашков,но в опита си да го преодолее си поведе дълго топката, а след това бе блокиран на самата аутлиния от дотичалия защитник на гостите.

При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката. След нея "смърфовете" продължиха да диктуват играта, но до чисто голови положение възпитаниците на Александър Станков така и не успяха да достигнат. В 81-ата минута Камбуров се полакоми и вместо да подаде на непокрития в наказателното поле Дани Кики, стреля в тялото на вратаря.

В последните минути на мача Майкъл Тевия можеше да се превърне в герой за своя тим, след като при едно разбъркване в наказателното поле на домакините стреля неточно.

Локо - Любимец 0:0

Локо: Господинов, Георгиев-к, Марков, Тунчев, Камбуров (Тимонов), Илиядис, Белаид, Кики (Стефанов), Маламов (Якимов), Гади, Диего

Любимец: Рашков, Панов (Иванов), Будинов, Шоколаров, Огнянов-к, Веселинов (Колев), Тевия, Динчев, Орлинов, Аясс, Вълчанов

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добра контрола за разгрявка! Жълтите пак гледат в канчето на старшия по стара фатмашка традиция! Жълти - селяни се родихте, турци ще умрете!
0
 
 
Смьрт за жьлтата измет и Цветан мангала
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.10.2013 г.
-1
 
 
Пак разплакахте азиатските букита! Браво, Кокич - №1 си в Бг.-:)
-1
 
 
Отбора на Пловдив-дерайлирали нещастни мърши определящи се като 1926-1936 меринджей.Фюрера защо се скри -дейба и злобата сигурно го е прекършила.Приготвили сме му гуменки.
+3
 
 
Като за Любимец посещаемоста е добра,играта в тези мачове също не е много важна.Понякога и съперника ти упределя как да играеш,не виждам как можеш да дадеш 100% срещу такъв отбор.Сега предстоят възлови мачове,дано ги вземем.Само ЛОКО
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Стига с тази злоба бе хора стига бе докато в началото и двата отбора мачкаха Шопите всички Браво браво нека само така ала бала и при най малкият провал на едните се почва да ви Селяните да ви не знам си какво ала бала , вместо всички да се радват че и двата отбора продължават (има шанс да се срещнат един срещу друг ) ако така продължават и в първенството може да има още мачове и да става празник за Пловдив всички злобеят... За играта днес кажи речи контролен мач го играха . А за публиката според мен реално имаше около 2500 човека .
+5
 
 
отвратен сам днес пак от посещаемостта....не знам какви претенции може да имат някои приварженици...в началото на таблицата сме...имаме будгет колкото жалтурите имат за двама футболисти....И ние да сме на тяхното ниво...винаги слушам глупави думи...ами ние с кисмет бихме....ами то за да има кисмет трйабва И игра...е значи ние имаме И игра...защото саздаваме полойенийа ...но аз тука добавйам е нйамаме каисмет....така че апелирам кам всички подкрепете отбора...не се борим за изпадане....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: