ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Веселин Марешки прави проучване на проекта за "Трибуна Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 25.09.2013Коментари (12)7383
© Plovdiv24.bg
Бившият благодетел на Локомотив Веселин Марешки прави проучване на проекта за "Трибуна Бесика". Варненецът иска да се увери, че параметрите за построяването на съоръжението не са завишени. Затова той се е доверил на специалист от Варна, който в момента прави обстоен анализ на целия проект.

Зам.-кметът Георги Титюков разкри пред репортер на Plovdiv24.bg, че е въпрос на време аптекарския бос да осигури част от финансирането на трибуната, както беше обещал.

Проектът за Трибуна Бесика е на стойност 1,8 млн. лв. с ДДС и това е само базисна цена за конструкцията, която трябва да носи 4 000 зрители на 24 реда, а 15 метровата козирка да покрива 80% от тях.


 

 

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След като свърши одита, аптекарят ще си прибере паричките и ще си бие камшика окончателно.
+5
 
 
Нека всички да са спокойни! Трибуна един ден ще имаме и това ще е благодарение на хората, които са я обещали и на тези, които подкрепят отбора ни в тези тежки времена, нищо, че те не са известни на мнозина! Естествено не и без ролята на феновете на Локомотив, които правят всичко възможно тя да се случи! Определено завишаването на цената на трибуната е много странно и неочаквано, затова Марешки има огромно основание да направи този одит! В много близко бъдеще ще има конкретни факти около тази трибуна и се надяваме жълтурската управа на града ни да вземе и да да се поразработи, за да може тази трибуна да стане реалност в най-близко бъдеще, защото имащите власт в града ни са повече от длъжни на Локомотив Пловдив имайки в предвид неистовата помощ, която оказват от години на БотевЪ и най-вече на неговия благодетел, на който са предоставени почти, да не кажа всички обществени поръчки в града ни, както и много други изгодни проекти, чакащи своята реализация! В същност, когато правим сравнение, тази трибуна е една малка част и само началото на помощта към Локомотив, която се изразява не във финансова помощ, а просто в по-голяма експедитивност и гъвкавост в действията на жълтите ни управници! Сега БотевЪ има абсолютно всичко необходимо, което е нужно на един ФК не само в България! Ред е имащите власт в Пловдив, въпреки ясните си клубни пристрастия да се проявят и като Пловдивчани и да се задействат малко и по въпросите засягащи Локомотив Пловдив! Ние няма да оставим всяко бездействие ненаказано и това ще си проличи тепърва! Ако не ни помагате другари жълти управници, то поне си вършете работата и не ни пречете, защото знаете, че малко или много сте зависими и от нас, Пловдивчаните!
+16
 
 
Надявам се тази трибуна наистина да бъде построена. Истинските фенове на Локомотив я заслужават.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 25.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+21
 
 
Браво на г-н Марешки за спазеното обещание. За разлика от много други хора които само обещават за да замажат очите на хората, той ще излезе истински мъж. Заслужава човека да му споменем името на вече построената Трибуна Бесика. Дай Боже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: