ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиадис и Гади попаднаха в групата за мача с Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 17.09.2013Коментари (36)8118
© Plovdiv24.bg
Новите попълнения в Локомотив (Пд) Стелиос Илиадис и Крис Гади попаднаха в групата от 18 футболисти за утрешното гостуване на Любимец. Първият мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България започва в 17,00 часа на стадиона в Любимец.

От групата отпаднаха Здравко Лазаров, Мартин Камбуров, Александър Тунчев и Аласан Н‘Дайе. Освен това мача пропуска и наказаният Габриел до Кармо.

Ето групата от 18 футболисти на Локо за мача с Любимец:

Йордан Господинов, Кирил Акалски, Валери Георгиев, Пламен Крачунов, Костадин Марков, Йордан Тодоров, Диего Фераресо, Руслан Куанг, Асен Георгиев, Стелиос Илиадис, Тодор Тимонов, Станислав Маламов, Дани Кики, Флавио Паулино, Александър Якимов, Георги Стефанов, Станко Йовчев и Крис Гади.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
С Любимец, а и до края на сезона, Станков трябва да обиграва следният състав: Й.Господинов на вратата. От дясно в защитата - К.Марков, от ляво - Р.Куанг. В центъра на защитата - Пл.Крачунов и Ат.Георгиев. Дефанзивен халф - Стелиос Илиадис. Атакуващи халфове - Т.Тимонов, Ф. Паулиньо и Диего Фераресо. И в нападение - Крис Гади и Ст.Маламов. След този мач, съставът може да претърпи следните промени. Костас Канаферис да заиграе на десният бек, а Сашо Тунчев, на своето место в центъра на защитата. Здр.Лазаров, М.Камбуров, Й.Тодоров,В.Георгиев и До Кармо не трябва да попадат дори и в разширеният състав. Това са напълно свършили с футбола хора или просто некадърници.Локомотив няма нужда от такива михлюзи, които само ще разкарват фанелката по терена. Коко Динев направи голяма грешка, че ги взе и сега сам трябва да си я поправи, като ги отстрани от отбора. От "Б" и "В" групите може да се намерят техни заместници, които биха се раздали на 100%, за да играят за този отбор и за неговата вярна публика. Стига вече недомлъвки и търпение. Чашата преля. Вън некадърниците от Лаута.И за да завърша, искам да кажа още нещо на нашия бос. Коко, от този треньор нищо не става. Вземи Неделчо Матушев и Красимир Димитров, за негов помощник ако искаш да не се провалят шансовете ни за участие в Лига Европа. Освен Ботев, Лудогорец и Литекс, всички останали отбори са под нашето ниво и именно заради това, не бива да се рискува този сезон със старци като Камбуров и Лазаров и с този некадърен треньор. Помисли си сериозно.
+4
 
 
Ако прочета че В. Георгиев е играл пак полу-защитник, въпреки липсата на Тунчев ще откача! Дори няма място в центъра на защитата при този ръст на играчите на Любимец.
на 18.09.2013 г.
+2
 
 
и кво, пак ли До Кармо титуляр.....
+6
 
 
Успех Локо пд.Нека всичко от дербито да бъде забравено и да видим един нов Локомотив готов за игра .Ако отново покажете същата игра като при дербита ще изгоните хората от стадиона.То ва не бе Локопд а един бездушен отбор.
+8
 
 
Като на пловдивски отбор ви желая успех. Имате нужда да се вдигнете и да си оправите проблемите, които са очевидни. Не помня отбор някога да е играл по бездушно в дербито на Пловдив, а иначе показахте добри неща в предните мачове. Пловдив има нужда от силен Локомотив, точно колкото и от силен Ботев. България също.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Може да са добри момчета, но не знаят къде са попаднали. Коко вън!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: