ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов: Нищо фатално не е станало след загубата от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 16.09.2013Коментари (113)12966
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локо Пловдив Атанас Узунов вярва, че загубата от Ботев ще кали тима за оставащите битки. "Има го и това във футбола. Не е приятно, че загубихме, но сега по най-бързия начин трябва да вкараме отбора в същото русло, в което бе преди сблъсъка. Не мога да кажа с точност защо паднахме. Не очаквахме такава развръзка. Просто не се получи", заяви директорът на черно-белите.

"След два дни ни предстои нов двубой - срещу Любимец за купата. Да се надяваме, че възможно най-бързо ще забравим мача с Ботев. От тази загуба ще си извадим поуките и вярвам, че тя ще направи отбора още по-силен, ще го кали. След два месеца идва ново дерби, на наш терен и се надявам, че тогава ще вземем реванш", добави бившият международен съдия.

"Нищо фатално не е станало. Ако така разсъждаваме, значи досега Реал Мадрид не трябваше да съществува, след като в последните 5 години Барселона го бие почти където го хване", завърши Узунов.

В същото време стана ясно, че играчи от двата отбора са били подложени на изненадващ допинг контрол след дербито на "Колежа". Четирима футболисти чрез жребий са дали проби. От домакините това са били вратарите Адам Стаховяк и Росен Андонов, а от черно-белите Валери Георгиев и Александър Якимов. Най-бързо с контрола се справи Андонов, който, както е известно, остана резерва в мача. Другите футболисти са били доста обезводнени и са престояли около час и половина в стаичката за допинг контрол на стадион "Христо Ботев".

Тестът е по настояване на ръководството на Ботев, което заплаща и необходимите разходи. Пробите на четиримата футболисти ще отидат до лицензираната антидопингова лаборатория в Атина. Резултатите ще излязат в рамките на две-три седмици.

Източник: Агенция "Фокус"

Още по темата: общо новини по темата: 12
05.08.2013
05.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Дерби след дерби.Кошмар след кошмар.Измисленият любимец срещу истинският.Как ще се отрази във букмейкърските къщи с тази тотосреща..Особенно в азиатските.
+4
 
 
Стягайте парната машина, че Любимец е нанагорнище, да не вземе да закъса ...
+7
 
 
Много лошо Узунов е да паднеш на Кънчова поляна и то без никаква игра.Това е срамно да не играеш за отбора си.Нека беше загуба но да имаше игра а то нищо.САМО ЛОКО ПД
на 16.09.2013 г.
+8
 
 
УзуноООв, никъде не прочетох за глоби за тази безлична игра на футболистите. Централните защитници станаха плеймейкари! Къде са халфовете и нападателите КЪДЕеее САааааа Сашо
-3
 
 
Браво бе. Взели допинг проба от вратаря и един от резервите. За по сигурно можеше да вземат от треньора и масажиста. Ама нали те плащат - така се е паднал жребият.
+1
 
 
Няма винаги да е така. Стара китайска мъдрост
+5
 
 
Оооооо пластмасовия говори. А къде е осеменителя? Дума не обелва :)
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 16.09.2013 г.
+8
 
 
Свиквайте с реалността все-пак паднахте от бъдещият шампион на България! А Золума се напи от мъка с Наско Коча!Смешни сте :) Проблема е ,че не е до вземане на поуки ,а до класови различия , школи и много много пари ,които вие заложихте в трибуна Бесика :) Честито и занапред ще е така!
+4
 
 
Дано наистина се вземат необходимите поуки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: