ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строят "Бесика" с пари по оперативни програми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 09.09.2013Коментари (100)13125
© Plovdiv24.bg
Дофинансирането на трибуна "Бесика" ще стане със средства по оперативни програми. Това заяви зам.-кметът Георги Титюков пред репортер на Plovdiv24.bg Той обяви, че вместо община Пловдив да финансира проекта, е по-добре да се кандидатства по оперативни програми за развитие на спорта 2014-2020 година. Причината за това е заради недоволството на обществеността относно това община Пловдив да финансира изграждането на "Бесика", допълни още зам.-кметът.

Както вече Plovdiv24.bg писа парите на бившия президент на Локомотив Веселин Марешки не стигат за изграждането на трибуната. Проектът е на стойност 1.800 000 лв. с ДДС и това е само базисна цена за конструкцията, която трябва да носи 4 000 зрители на 24 реда, а 15 метровата козирка да покрива 80% от тях, а Веселин Марешки е готов да даде 1 милион лева и то с включено ДДС.
Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Откъде бе? По коя програма? Ми кажете и аз значи да кандидатствам по тях, че тъста иска да си стегне кокошарника, а баджанака е взел местенце в едно село и иска нова кочина да направи. То ако имаше такива програми щеше ли УЕФА да пръсне толкова милиони по стадионите в Полша и Украйна, а и самите две държави също?
+3
 
 
Циганията в нивите на сюлейман лаутлу е безкрайна.
+9
 
 
Всички усилия на общината трябва да са насочени единствено към стадион Пловдив. Футболните клубове са частни и те трябва да търсят решения,важното е да не им се пречи
+7
 
 
Сега разбрахте ли колко жалък и... Мижитурка е Новобогаташът марешки?
+2
 
 
Абе нали бяхте в Швеция да берете боровинки , направете си я с ваши пари , кво просите от общината ?!!...
0
 
 
няма ли пари... ми да имат... да го духат бедните
на 09.09.2013 г.
+1
 
 
Щом има такива програми да се кандидатства за заем да се довърши големият стадион защото Пловдив има нужда от него а правителството няма да даде пари за нещо извън София.
+8
 
 
Абе кви трибуни, кви 5 лева...те останалата част от стадиона немогат да си напълнят...ама виж верно ако към 2020-а я построят, предполагам че ще почне да се пълни, тъй като циганите се размножават с много големи темпове !
на 09.09.2013 г.
+11
 
 
Абсолютно съм против да продължава разхищението на толкова нужни пари и това важи и за двата отбора! То не бяха,пари за транспорт до Турция,не бяха пари за осветление,не бяха пари за огради,не бяха пари за седалки,то не бяха безплатни билети и какво ли още и още не! Сега и за трибуна 1 милион! НЕ НЕ НЕ И НЕ! Ония лалугери си оправят въртележките с двата клуба,през два дена си сменят колите и жените а хората дето и през ум не им е идвало да ходят на стадиона за да гледат тази пародия,която мазохистично продължаваме да наричаме футбол да им строят стадионите! Откъде на къде питам аз? Стадиона бил на общината и тя трябвало да го строи! Глупости на глупостите! Като е на общината,сега Титюка тоя хомяк да отиде да пита онзи пор марешки защо събори трибуната и кой му е разрешил,след като подаянията му не стигат и за градински пейки да се сложат. Само да не се окаже,че общината му е разрешила...та те едно и две ли съсипаха без да са забили пирон в живота си тези лигави плужеци! Защо не се дават пари за гимнастиката,шахмата,бокса,каратето и плуването,все спортове прославили Пловдив през годинините? Защо не се дават пари за Спартак и Марица а бяха ликвидирани от футболната карта и то смело може да се каже точно по времето на същия господин кмет? Да ходят да търсят пари от правителството за стадион Пловдив,да бъде завършен и да не си мислят там да бутат каквото и да било щото после сената и конгреса в щатите ще трябва и тука да праща военни сили че да ги спасява от справедливия ни гняв!
+7
 
 
Юристите на г-н Марешки се срещнаха с юристите на община Пловдив и днес следобед очаквам да се подпише официално договора за построяването на Трибуна Бесика. Така че г-н Марешки ще си изпълни обещанието, което даде пред цялата общественост"!!!!!..... Магарешки за мен ти си един нагъл и гаден лъжец. Винаги си бил такъв / и преди да дойдеш в ЛОКОМОТИВ Пловдив и след като си замина / и такъв ще си останеш завинаги !!!!! Тази трибуна рано или късно ще се построи,но тя никога няма да е благодарение на ТЕБ . Желая ти успех в живота и в развитието на аптеките , и когато някога обещаваш нещо, го прави другаде не и в Пловдив !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: