ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев сменя Манолев срещу Италия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 05.09.2013Коментари (13)4051
© Plovdiv24.bg
Селекционерът на България Любослав Пенев не е напълно доволен от формата на халфа на ПСВ Айндховен Станислав Манолев. Това предава агенция "Ройтерс" в материал, посветен на световната квалификация на "трикольорите" срещу Италия на 6 септември от 21:45 ч в Палермо.

Медията припомня, че Манолев е голмайстор за нашите в квалификационната кампания със своите три гола, сред които "зашеметяващ удар" при равенството 2:2 с Италия през септември миналата година, но му липсва игрова практика.

"Ройтерс" цитира родни вестници, според които Манолев, който все още не е играл за клуба си през този сезон, може да отпадне от титулярния състав за сметка на младока Тодор Неделев.

На България със сигурност ще липсва друг редовен титуляр, полузащитникът на ЦСКА Москва Георги Миланов, който е наказан, след като получи своя втори жълт картон при равенството 1:1 в Дания през март. Опитният Георги Илиев се очаква да излезе вместо него, предава "Ройтерс".

"Треньорът Пенев също ще трябва да разреши вратарска дилема, като първия му избор Николай Михайлов не успя да пробие в новия си клуб Верона и Владислав Стоянов от Лудогорец може да получи шанс за изява", продължава изданието.

"Пенев е уверен, че неговият отбор е достатъчно добър, за да вземе точки в Италия, въпреки че балансът на България не е от най-завидните с шест загуби и само две равенства, датиращи от 1966 г. насам."

"Бившият нападател на Валенсия и Атлетико Мадрид трябва да намери някаква искра и по-голяма острота след неубедителното представяне срещу Македония в международния приятелски мач в Скопие миналия месец", завършва "Ройтерс".

Вероятни състави на "Ройтерс":

Италия: Буфон, Игнацио Абате, Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини, Лука Антонели, Даниеле Де Роси, Андреа Пирло, Тиаго Мота, Антонио Кандрева, Емануеле Джакерини, Алберто Джилардино

България: Николай Михайлов, Йордан Минев, Иван Иванов, Николай Бодуров, Веселин Минев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Илиев, Тодор Неделев, Ивелин Попов, Александър Тонев

Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 06.09.2013 г.
-3
 
 
Сега ще го разкрият. Иска се и бял дроб и далак а такива мачове.
-5
 
 
Баба Неделя окапва след първите 20 минути
+3
 
 
По- добре да замени И. Попов, че на капитана само фризьорките от спа-то в Правец са му в главата! Успех на националите и най- вече на Тошето, Даната и Миневите- наши момчета!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
Успех Тоше,крайно време е да излезем от дупката в която попаднахме след Европа!Една престижна победа над Италия, би помогнала да намерите себе си!Класата на Ботев е много по-голяма,просто трябва да го осъзнаете.Канари-ЮНАЦИ!
+20
 
 
Аре Тоше, имаш сили и голям потенциал, да покажеш че може и трябва да си титуляр срещу жабите. УСПЕХ И МНОГО КЪСМЕТ НА БЪЛГАРИЯ И НА ТЕБ ТОШЕ В Палермо, дано ни зарадвате с победа !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: