ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо взима френски плеймейкър, играл във Валенсия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 05.09.2013Коментари (12)4809
© Plovdiv24.bg
Селекцията в Локомотив Пловдив продължава с пълна сила. "Тема Спорт" разкрива, че черно-белите ще се подсилят по време на лагера в Гърция. В южната ни съседка те ще се подготвят за дербито с Ботев Пловдив. Днес или утре към отбора трябва да се присъедини френски плеймейкър. Той има богата визитка, минал е дори през испанския Валенсия. От тима обаче упорито пазят името му в тайна. Ако въпросният играч е в добро функционално състояние, той веднага ще подпише договор.

С клуба вече се обвърза друг французин - Крис Гади, който парафира за 2 години. Той ще бъде уреден с картотека за мача с Ботев. Гади е роден на 9 април 1992 година, от конгоански произход е, но притежава френски паспорт. В кариерата си е записал общо 16 мача в юношеския национален отбор на Франция (до 17 и до 18 години). Има 5 мача за Олимпик Марсилия в Лига 1, след което е бил преотстъпен на Булон до изтичането на договора му с марсилския клуб.

С тима за Гърция заминаха още двама играчи, които ще се пробват да си заслужат контракт. Първият е конгоанският дефанзивен халф Давид Лухунгу. Той се готви вече две седмици с отбора. Другият е французинът Масире Канте. Офанзивният полузащитник е роден през 1989 година. Висок е 196 сантиметра и тежи 85 килограма. За последно е бил в Лъо Ман.

В Гърция Локо Пд ще изиграе две контроли - утре срещу Ксанти и в неделя срещу Пансерайкос.

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази подготовка ни е крайно нужна, не само заради дербито с дупедавците на ДПС, а въобще заради факта, че все още не играем добре и закъсняхме с подготовката! Добре е, че взимаме още играчи, защото "нивата е дълга", а за да играем на ниво ни трябва дълга резервна скамейка! Дано подготовката мине без контузии и отбора ни зарадва с добра игра занапред! Дербито винаги е било непредвидимо и този път ще е така! Дано черно-белите и този път натрият носовете на жълтите еничари, а ако не, скоро ще има друго дерби! САМО ЛОКО!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.09.2013 г.
-4
 
 
Ей го, бе! Питайте тоя на снимката - кои и от къде са феновете на Локото-:) Той нали е компетентен по всичко - ще ви каже-:)
+7
 
 
Супер яко дерби се очертава на 14-ти септември с жълтите папагали! И като си помисля само, че малка група наши фенове искаха отборът да започне от ,,Б-е,, областна група?! Сега трябва да се опомнят и да започнат да посещават мачовете на Локомотив! Всеки може да греши, по-важно е да осъзнаеш и да признаеш грешката!
+9
 
 
В супер-луксозна база ще се готвят локомотивци в Гърция. Базата на елитния гръцки отбор се намира на десетина километра извън самия град Ксанти. "Смърфовете" ще се радват на истински лукс в 4-звездният хотел, който е проектиран специално за футболни отбори, които да провеждат заниманията си на игрищата край него. Комплексът включва 7 затревени терена с осветление, които ще бъдат използвани от футболистите на Локомотив по време на престоя там. Освен това има и затревен терен за мини футбол, голф игрище и тенис корт. Възстановителният център е снабден с абсолютно всички екстри, които да позволят на локомотивци да направят добра и встъпителна подготовка. В комплекса е изградена и модерна клиника за физиотерапия, която е снабдена с най-модерните средства за възстановяване. Комплексът разполага с открит и закрит плувен басейн. Според информацията в Гърция спортният център на Ксанти се счита за един от най-добрите в южната ни съседка, а дори и в Европа. Базата, в която ще се готви Локомотив, е на буквално 20 метра от стадион "Шкода Ксанти Арена", който е с 7361 седящи места. Тук ще се играят и двете предвидени контроли. Срещу домакините от Ксанти на 6 септемрви и срещу Патракикос Комотини на 8-ми. И двата отбора в момента се намират в средата на класирането на гръцката суперлига.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: