ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив показа вратата на Лимона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 28.08.2013Коментари (64)10978
© Plovdiv24.bg
Халфът на Локомотив Пловдив Тодор Тимонов бе отстранен от ти­ма. Старши треньорът Алек­сандър Станков е решил, че повече няма да ползва услуги­те на Лимона и му е показал вратата. На няколко пъти специалистът споменаваше, че не е доволен от офанзивния халф. През този сезон Ти­монов записа само 9 минути за "смърфовете" - влезе като резерва при гостуването на Черно море, загубено с 0:1.

Полузащитникът подписа с Локо преди старта на ми­налото първенство. Той оба­че получи тежка контузия в коляното, която го извади от игра за доста дълъг пе­риод от време. И бе на тере­на само в 7 двубоя.

От клуба вчера са предло­жили на халфа да разтрогне контракта си по взаимно съ­гласие. Засега не е ясно дали той ще приеме.

"Тодор Тимонов е свободен да си търси отбор. Това съм му го казал и на него", заяви Станков. Специалистът отказа да коментира причини­те за това негово решение. "Това са нормални неща във футбола", завърши наставни­кът на "смърфовете".

На тази позиция отборът разполагат с няколко човека, включително и с взетия през лятото бразилец Флавио Паулинъо.

Днес Локо ще тества по­редния чужденец - конгоанския полузащитник Давид Лунгу. Това ще стане в кон­трола срещу Хасково. Тя ще се играе от 19:00 часа на "Лаута".

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Защо? Станков изгони Тодор Тимонов. Защото последния чрез профила си в фейсбук попита как? се лекува треньорска контузия. (Специалиста) не търпи такива въпроси.
-4
 
 
Като реши да се занимава професионално с футбол пак в Ботев 2010 търсят заместник на неделева да си го прибират
-3
 
 
Много съм доволен от това решение...отървахме се от един мързелив и с нищо не заслужаващ да носи черно белия екип футболист ....с неговите 532 м. на мач едва ли ще помогне с нещо на отбора...
+1
 
 
лимона е най мъжкото момче в отбора . Никога не е плакал за пари . Лайното Динев иска да изгони всички мъжкари от отбора и да остави само слугуващи му и тотаджииски настроени прислуги . Протежетата му - здравко и камбура ще ходят в казиното да си вземат заплатите а другите ще чакат . Които се противи , че не получава заплата - следва : не тренира сериозно или пък не ще да се бори за място или пък не спазва режим и т.н.т само измислици на скапаняците . Така за жалост изгониха и кавдански - това е за жалост политиката на динев , налагана от слугата станков .
на 28.08.2013 г.
0
 
 
Лимона е отличен футболист като талант ... Но порка по едно кило ракия на ден и пуши по два пакета цигари. Все пак за буферите си беше класа. ДГДХТ.
на 28.08.2013 г.
+3
 
 
Никакво разтрогване!Станков като е такъв умник сега да му плати заплатите до края на договора,ай стига с тия номера,голям треньор стана и той!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Говори се,че Лимона не спазвал режим и дори се хвалел във фейса със снимки.Жалко,ако е така.Явно горчивият пример на Божинов не е достатъчен!
+6
 
 
Станков, чорбар мръсен. Взимай си всички боклуци които доведе от ЦСКА и марш да те няма. В момент, когато най-добрият ни халф (Ст.Маламов) е контузен, ти налагаш това дърво Якимов, вместо да разчиташ на доказан футболист като Лимона. Кой ще ти вързва играта в предни позиции шматко?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: