ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Базел: Лудогорец решава съдбата на Тодор Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 27.08.2013Коментари (55)10473
© Plovdiv24.bg
Лудогорец може да реши съдбата на...Тодор Неделев! Най-близо до новоизлюпения национал е не Тотнъм, не Мотнъм, а... Базел, който довечера посреща лудогорци в реванш от плейофа на Шампионската лига, пише пратеникът на "7 дни спорт" в Швейцария.

Швейцарците са набелязали пловдивчанина за заместник на Валентин Щокер. Капитанът на домакините днес ще изиграе последния си мач за тима. Очаква се до четвъртък Щокер да бъде продаден на Шалке. Немците предлагат за него 10 милиона евро. Базел обаче иска 12. Все пак разликата е такава, че двата тима най-вероятно ще се договорят. Ако това се случи, а Базел отстрани Лудогорец, шампионите на Швейцария ще платят на момента 2,5 милиона евро за Неделев.

Сделката е коментирана с хора от Пловдив още преди две седмици. Тогава с тази цел в България е бил Петър Александров. Той е ходил под тепетата да разговаря с управата на пловдивчани и да договори подробностите. Точно това е причината шефовете на Ботев да организират паралелни преговори с Тотнъм, за да вдигнат цената на Неделев. На опашката са и други претенденти за него, но Базел е единственият тим, готов на момента да брои 2,5 милиона евро. Това стана ясно в Швейцария по време на вечерната тренировка на Лудогорец. На нея присъстваха и хора, които водят преговорите с Шалке. Те се интересуваха и как вървят нещата с Неделев и има ли друг клуб, обявил готовност да плати пари за него.

Петър Александров е разговарял в Пловдив и с бащата на Неделев, както и с човека, който държи 20 процента от правата му. Андрей Павлов, който е откривателят на Неделев, е бил категоричен, че той ще се съгласи с всяко предложение, което Ботев приеме. Това отваря сериозно вратите на Неделев към Швейцария.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Доказани, и реализирани футболисти търсят топ отборите на Европа, от ранга на Барса и Реал. Клубовете от следващото ниво се стремят да привличат не толкова известни футболисти, които тепърва ще се развиват. Интересът на няколко водещи клуба от Англия, Германия, Италия, Франция, Швейцария, показва, какъв самороден диамант е Неделев. Още повече, че без постигнати успехи с клубния си отбор, без да се е реализирал в националния отбор, е впечатлил с качествата си мениджърите на тези клубове.
+2
 
 
Аз пък се радвам на злобата на буферите,завижда се на големите все пак.А и Тошко все ще има приятели или роднини ,които четат какво се пише за него.Нека да си трупат точки,той Тошко ще има да им връща.Скоро ще си оправят сметките! :)
+5
 
 
Тошко навлезе вярно с голям успех сред мъжете и за наша радост постигна на скорост това, за което на наборите му трябват години! Не мисля, че трансфера му трябва да е на всяка цена и дори да не се осъществи е провал! В това момче има вроден талант, трудолюбие и скромност и смятам, че дори да го продадат догодина, трансфера няма да е закъснял, а развитието му ще е на доста по-високо ниво. /за сега е титуляр в Ботев и вече е в плановете на Пенев за национала/ Звездата на Тошко изгрява сега, висината ще я определи сам! Късмет със здравето, успех с национала сега и в Европа с Ботев догодина и ще е по-добре! Само БОТЕВ!!!
+3
 
 
Не мога да разбера буферите какво толкова ни бъзикат за Тошко, все едно ние феновете си съчиняваме тези статий. Нормално за журналистите по целия свят, за всеки по известен играч, да си изсмукват от пръстите разни измишльотини за евентуални трансфери, но едва ли вече някой им се вързва. А пък на тези които коментират и недоволстват от цената ще кажа, че за колкото и да го продадат, никой от нас няма да вземе нищо така,че какво значение има. А що се отнася за Тошко, колкото и да не ми се иска да призная, ако един играч има талант той трябва да го развива в Европа и ако наистина някой вижда в него чак толкова големи качества, да го дават на секундата.
+3
 
 
Фиорентина закупи Анте Ребич за 4,5 млн. от RNK Split,по добре от исканите 6 от Ботев. Успех на Тодор Неделев. Форца Виола и само ЛОКО!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-1
 
 
цената трябва да я определи г-н Василев и да няма такива смешни оферти.Не бива да се приема оферта от 2-3 млн.евро за Неделев,смешна е!Все пак едва ли сме опрели до тия пари
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: