ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рома преговаря за Неделев, Арсенал го гледа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:02 / 27.08.2013Коментари (18)5172
© Plovdiv24.bg
Два милиона евро делят Рома и Тодор Неделев, съобщават медиите на Апенините. Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров се похвали, че вече има конкретна оферта от чужбина за 20-годишния национал, но отказа да съобщи името на отбора, преди да бъде финализирана сделката.

Италиански сайтове гръмнаха в понеделник по обед, че Рома предлага 4 млн. евро за Неделев, но от Ботев са фиксирали цената му на 6 млн. Тази новина се потвърждава и от експертите по трансферите в италианския футбол Джанлука ди Марцио от тв канала "Скай Спорт Италия" и журналиста Алфредо Педуля. Ди Марцио коментира, че в надпреварата за новата звезда на българския футбол все още са и английските Тотнъм и Арсенал.

Главният скаут на "артилеристите" за Балканския полуостров бе на първия ред на официалната трибуна на стадион "Христо Ботев" при победата на "канарчетата" с 3:2 над Славия и остана впечатлен от Неделев, който вкара красив гол и направи асистенции за попаденията на Ромарио Кортзорг и Томаш Иршак.

Освен представителя на Арсенал в компанията на импресариото Лъчезар Танев бе и човек от ръководството на германския Майнц 05 - един от четирите клуба в Бундеслигата с пълен актив от 9 точки след третия кръг. На следващия ден немският клуб е изпратил оферта към Ботев, но за по-малко пари, отколкото дава Рома. Другият клуб с реално предложение за Неделев и френският Сошо.

Източник: в. "Труд"
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Кой отбор ще даде 5-6млн евро за играч ,който има в договора си клауза за откупуване 1,5млн.Евреите от Тотнъм ли?Не казвам че момчето не си заслужава парите,но да ти кажат цена за каквото и да било и ти да искаш да платиш х5 поскъпо,просто нещо не се връзва.Та за партенките говорим де.
+1
 
 
От Ботев са фиксирали сумата от 6 млн. евро, една твърде висока сума за футболист от нашия шампионат, дори не изявил се в националния отбор. Това потвърждава, че не сме тръгнали да го продаваме "задължително". Неделев не ни е излишен, собственикът ни не е във финансов недоимък. За нас той е ценен футболист. А погледнато и като бизнес-проект, той е и печеливша инвестиция. Очаква се цената му да се движи нагоре. При същите темпове на развитие, възможно ли е да успее да се наложи в националния отбор, който е с шансове да се класира за Бразилия, да се представи силно на световното, да направи един силен сезон с Ботев. както и още по-успешно представяне в евротурнирите догодина? Всичко това е реално, и тогава цената му става десеторна, само за една година. Но той не е стока, така че, за по-доброто бъдеще на футболиста, човешкото му щастие, съм убеден, че сделка ще има!!!
+20
 
 
До кога ще се обиждаме ? Фесове , цигани нз. си какво. Говорите глупости защото няма какво смислено да кажете. Аз съм фен на ЛОКО ПВ и определено се радвам на успехите на Ботев и на другите Български отбори!! До кога ще показваме само омраза ( само на това ли сме способни ? ) Трябва да се показва уважение както към отборите така и към тяхните фенове. Все пак това е спорт и кой е по-добрия се решава на терена. Не във форумите нито в кръчмата. Много е лесно да мразиш и да обиждаш , но се чудя само на това ли сме способни ? В агитката на Ботев имало "фесове" и "цигани" еми това говорят и за нашата агитка. И ДВЕТЕ АГИТКИ ЗНАЕМ , ЧЕ НЕ Е ТАКА ( А ДОРИ И ДА Е ТАКА КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ??? ) НИМА РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПОДКРЕПЯТ ДАДЕН ОТБОР... Държите се като деца , а и повечето който злобеят и провокират сигурно са такива ... ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИМ МАНТАЛИТЕТА СИ !!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: