ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (27)
Порточанов: Цяла България е зад мен и Стоичков, никой не иска Михайлов за шеф на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 26.08.2013Коментари (2)2446
© Plovdiv24.bg
Бившият президент на Нефтохимик и член на Изпъл­кома на БФС Христо Порто­чанов заяви вчера пред БНТ, че точният човек за мястото на Боби Михайлов е Стоичков.

"Боби протака във време­то, независимо че това не му носи никакъв дивидент. Най-вероятно ще му донесе само беди. Защото решението на Върховния касационен съд за БФС има незабавно действие", каза Порточанов.

"Участието на трите от­бора в Б група - Дунав Русе, Ха­сково и Бистрица, е нелегит­имно. Не може Спортно-тех­ническата комисия да увелича­ва... да вкарва отбори в про­фесионалния футбол. При съ­здалата се ситуация най-веро­ятно конгрес ще има в края на октомври или началото на но­ември. От него не може да се избяга. Непонятно е, защо Бо­би се държи така. Той няма мо­ралното право да се кандида­тира", каза още бившият бос на Нафтата.

"Цялата общественост е зад нас със Стоичков, цялата страна. Боби е наглец, ако го­вори, че само аз и Ицо се зани­маваме с него. Ние сме до­статъчни да променим неща­та във футбола. Едно време президентът на ДАНС, когато Михайлов беше заместник там, ме срещна и ми каза, вие нормални ли сте да го прави­те президент на БФС. Той в 11:00 часа пие кафе и в 14:00 си отива. Сега същото прави и във футболния съюз", каза още бившият член на Изпълкома.

"За конгреса ще наемем де­тектор на лъжата от отори­зирана фирма, която има пра­во да се занимава с това, а мо­же и от института по крими­налистика. Така ще имаме го­товност при съгласието на Боби да отговори на двата въпроса, които му зададохме. Трябва да каже - искал ли е точен резултат в една световна квалификация или не и получа­вал ли е пари от телевизион­ните права или не. За първия случай има двама свидетели, а вторият е станал под нати­ска на двама президенти на клубове. Единият софийски, другият извън столицата. Су­мата е 750 хиляди лева. Хора­та трябва да знаят какъв чо­век иска да бъде начело на БФС и какъв е бил досега. Не може да лъжеш хората четири го­дини, че всичко е окей. Аз ис­кам Ицо Стоичков да стане президент на футболния съюз. Защото той има реални шан­сове да стане член на МОК и си заслужава. Трябва всички да го подкрепим", продължи Порточанов.

"Адвокатите ми изготвят материален иск в Софийски градски съд, който ще бъде внесен в началото на септем­ври. Той е за нанесените ми морални вреди може би в раз­мер на 1,5 милиона. Ще бъдат блокирани имуществото и сметките на БФС. Това ще е факт от твърдоглавието на Боби", завърши бившият фут­болен деятел.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Мазна Гана е Пурко. На тези години си взе млада жена и млада детегледачка. Морук изкуфял. Засрами се тя женати по-приляга на сина ти бре.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.08.2013 г.
+7
 
 
Вън перуката и кликата му от БФС!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Академик Пловдив с втора поредна домакинска победа
Томаш отказа да запълва групата с юноши, Локо само със 17 играчи срещу ЦСКА 1948
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: