ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев подготвя оферта за Рамос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 24.08.2013Коментари (13)7493
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пд и спортно-техническият щаб на пловдивчани начело с треньора Станимир Стоилов внимателно обмислят дали да отправят оферта до изгонения от Левски Кристовао Рамос, разкриха пред "7 дни спорт" близки до пловдивския клуб. 30-годишният португалец скъса договора си със сините по взаимно съгласие в четвъртък. Треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов не крие, че според него Рамос е фантастичен футболист. Мъри познава отлично качествата на крилото от съвместната им работа в кипърския Анортозис.

Именно Кристовао е вариант №1 за заместник на Тодор Неделев при осъществяването на трансфера на перлата на Ботев Пд в Тотнъм. Точно заради изчаквателната позиция относно преминаването на младия национал при Шпорите от Колежа забавят и официалните си преговори с Рамос.

Според запознати дори и Неделев да не бъде продаден, е възможно пловдивчани да оферират португалеца. При бъдещо излизане с предложение до Кристовао жълто-черните почти сигурно ще му предложат същата месечна заплата, която прибираше на Терена, близо 15 000 евро. Очаква се Рамос да получи известна сума на ръка, която ще бъде в интервала между 30 - 50 хил. евро.

В същото време кандидатите за подписа на перлата на Ботев Пд Тодор Неделев продължават да се роят един след друг. В германските медии се появи информация, че и носителят на КЕШ за 1983 г. Хамбургер се наредил на опашката за таланта. Ботев Пд вече отказа оферти от други два немски клуба - Вердер и Гройтер Фюрт, като предложението на тима от Втора бундеслига беше най-ниското, равняващо се 1,5 млн., но то бе отклонено в четвъртък в Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Напълно съм съгласен с Бултрас -02 който е писал своето мнение по доло,че трябва да се обърне внимание на младите надежди от Ботев,той е писал кои са.Но явно Бачо Мъри няма далавера от тях.И на всичкото отгоре ще са много по евтини от чуждинците и нашите футболисти които не се доказаха в чужбина и никой не ги искана .Тези млади момчета за да се докажат ще изровят терена,а от тях някои се доказаха в малкото мачове които ги пускаха.Не оспорвам качествата на треньора и не налагам мнението си,а си го изказвам,но Мъри с тези безмислени трансвери поне за мен ,като Сърмов,Домовчийски,Анисе Филипов и др. взе да дразни хората.Тези заемат местата на кадърни млади момчета и то наши от школата.По този начин ли ще произвеждаме футболисти ,патрона ни хвърля милиони за шка в Коматево ние купуваме куци коне .Пак казвам това е мое мнение не го налагам на никого,а може и да несъм прав,но аз като фен на Ботев така ги виждам нещата.Успех Канари.
+1
 
 
За пореден път Мъри си противоречи . След контузията на Цветков каза , че няма да взема друг нападател и ще изчаква връщането му в игра . Нямаше и пет дена и привлече Домовчийски . Сто пъти каза ,че не го интересуват изгонените от ,,Левски,, и не иска никой от тях. Явно има някакви интереси и проценти от трансферите , които са апетитна хапка за някои хора.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.08.2013 г.
+11
 
 
Не знам, но напоследък много баберек събрахме. По-добре да извадим от школата 2-3 момчета за резерви, отколкото тия знайни, но нищо не можещи домовци, сърмовци и т.н.
+4
 
 
Ако ще дават 15 хил. евро за тоя по добре да опитат със същата сума за Манолев даже и 20 хил. да е по добре отколкото тоя Рамос
+6
 
 
Според мен това е голяма грешка...хем голяма заплата ще иска,хем не е достатъчно класен футболист.Ако трябва да чакаме и да му се играе...
+16
 
 
Рамос изобщо не е слаб футболист, фактът, че не му се играеше на Гейрена е друг въпрос. Има какво да даде и със сигурност е по-добър избор от Педро ...
-3
 
 
Имаме прекрасни полузащитници и искат да взимат изгонени играчи,а тоя е доста слабичък.
+16
 
 
Предлагам докато говедата,както и други "грандове" са ни абонати,да си мълчим и да оставим ръководството да работи.Скоро школата ще заработи и подобни трансфери,няма да са нужни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: