ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Национал поиска заплата от 40 000 лева за да играе в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:20 / 22.08.2013Коментари (24)6127
© Bulphoto
Националът Станислав Манолев е поискал заплата от 40 000 лева за да премине в тима на Станимир Стоилов. Вчера футболистът на холандския ПСВ прекрати официално договора си с лалетата.

Представители на Ботев са разговаряли поне 10 пъти по телефона с национала, а самият той е обявил, че с удоволствие ще заиграе на Колежа.

Високата заплата поискана от играча и забавянето на трансфера на Тодор Неделев в Тотнъм на този етап отлагат финалните преговори между двете страни.

Руският Кубан също проявява силен интерес към Манолев. В тима от Краснодар се състезава друг бг национал - Ивелин Попов. Италианските Торино и Верона също имат интерес към Манолев.

Междувременно Plovdiv24.bg научи, че присъединилия се във вторник защитник Филип Филипов към Ботев ще подпише договор с пловдивчани. Вчера разтрогналия със Славия 25-годишен футболист взе участие в двустранната игра на "канарчетата" със сателита Раковски, която завърши при резултат 4:0 за "жълто-черните". Мъри Стоилов останал доволен от юношата на Литекс и клубът ще го възнагради с договор от 3 години.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За мен всеки футболист трябва сам да преценя заплатите които иска с първенството и държавата в която играе. За чужбина тези пари сигурно са нищо, ама все пак е в България. И издръжката му не е като на запад.
+1
 
 
Добър футболист а футбола е пари дано го вземем ако искаме да надграждаме трябва и да плащаме друг е въпроса дали той заслужава толкова по добре да ги дадат на тошко и да го задържим
на 22.08.2013 г.
+5
 
 
Не,не трябва да се привлича. Да плащаш на някой 3-4 пъти повече отколкото плащаш на останалите и то на новак,това неминуемо ще доведе до изостряне на обстановката в клуба а това е най-малкото което ни е нужно сега. Разбира се има си ръководство за тази работа ама този Манолев аз поне нямам някакви кой знае какви паметни впечатления от него. Разбира се човека не е виновен за нищо там където е той такава заплата е нормална ама тук...
+3
 
 
Извъдихме се големи хейтъри. Няма нужда да ругаем момчето, ако се споразумеят с отбора, добре дошъл! На преговорите позициите се сближават, така че може да се постигне съгласие! Благоевградското лоби в отбора ще се увеличи. Наистина, наша работа ли е да съгласуваме заплатите на футболистите?
+6
 
 
Нека феновете на Ботев да спрат да пишат глупости ако обичат по тази тема не е наш проблема кой колко иска и кой ще му ги дава -нали така. Голям отбор се прави със класни футболисти а не с разни бразилчета и холандчета който никой не ги знае а тук става въпрос за национал на България и смея да твърдя най-добрият във момента
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.08.2013 г.
+12
 
 
Абе - преговори.. Я вкара 7-8 гола, най-много 10. За една година ще трябва да му се платят почти половин милион лева. Това прави по 50 000 лв. на гол!-:) Доста скъпичко ми се вижда-:)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Преговорите са за това, да се срещнат страните, ако е възможно! Ако се споразумеят, ще е добре за нас, както и за него!
+12
 
 
Да отива във Кубан да търка пейката със такава заплата ще взриви съблекалнята а политиката на клуба е друга,айде баста селски тарикат.
на 22.08.2013 г.
+9
 
 
За тези пари да си отива веднага .Вземат се поне 5 бразилци за тази сума на месец и ще играят като разпрани.Това е заплатата на тарторите в отбора за 2.5 месеца .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: