ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев: В момента мисля за мача със Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 21.08.2013Коментари (14)3730
© Plovdiv24.bg
Талантливият нападател на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев заяви, че не знае нищо конкретно за интереса на Тотнъм към него.

"Не мога нищо да комен­тирам, защото и нищо по­вече не знам от това, ко­ето е обявено в сайта на Ботев. Ако стане нещо, тога­ва ще говорим повече", каза националът пред "Тема Спорт".

"В момента мислите ми са насочени единствено за предстоящия мач на Ботев със Славия", добави звездата на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Чудесно ще бъде, ако Тошко успее да се абстрахира от цялата шумотевица по трансферната сага. След приключването на цикъла четвъртък - неделя той трябва да се възстанови. След мача с Левски, и Астана, той се превърна във футболист от друго измерение. Щутгарт подсигуряваше левия си бек с двама, трима футболисти срещу него. И всички противникови отбори изграждаха специална тактика за справяне на левите им бекове, дори отбор като Любимец. Това неминуемо ще затрудни играта му. И очакванията на феновете трябва да са други, Той няма да има пространства, както досега.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Дано, тези медийни публикации, коментарии, мнения, оценки, коментари, няма как обаче да не му се отразят, дано успее да се абстрахира. И да не стане сега в бъдеще сигурно ще иде в реномиран клуб от силно първенство. А на "ескпертите", журналистите и разбирачите дето дават мнения и оценки само едно ще кажа - без въобще да знаете какво става сте просто едни лаладжии.
+12
 
 
Точно така приятелю, абстрахирай се от всичко, което се говори и пише за теб по медиите. Бъди себе си Тоше, продължавай с хубавите си игри и всичко ще си дойде на мястото. Бъди все така всеотдаен към отбора, раздавай се всеки мач, без значение с кого играем и ако не сега то през зимната пауза или най късно догодина ще се уредиш с хубав трансфер в качествен отбор. Не им обръщай внимание, ти сам знаеш, ако има нещо сериозно и конкретно, ти ще си първия, на който ще се обадят, така че прави това, което можеш най добре. А именно, да играеш красив, динамичен и радващ окото на феновете футбол, а те дали от Тотнъм, дали от Вердер, няма значение от къде ще се свържат със теб и мениджъра ти. Тогава сядай на масата и преговаряй, вземи максимума за себе си и клуба и запуши устите на всички. Сега, имаме мач със Славия, другото ще дойде от самосебе си . Желая ти само да си жив и здрав, да няма никакви контузии, ти другото си го можеш приятелю. УСПЕХ ТОШЕ И САМО НАГОРЕ !
+13
 
 
Много започнаха да говорят преди да са станали нещата. Сега в такъв един момент ако не се случи този трансфер, това няма да подейства никак добре на психиката на Тошко, че даже може и да го срине тотално до края на сезона. Помня как почнаха да приказват и за Валери Божинов как бил на 99 % сигурен при нас, дори и Мъри и Кривия потвърдиха и накрая ядец. Не им прави чест и на Мъри и на Кривия дори и да е вярно да го съобщават в медиите. Когато нещата станат факт, тогава да говорят. Сега с едни такива изявления в медиите преди да е станал факт трансфера може да има жестоки последици за Тошко и респективно за Ботев
+17
 
 
А дано, ама надали... дано не го подлудят това момче...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: