ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев мисли за Манолев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 21.08.2013Коментари (26)8765
©
Халфът на холандския ПСВ "Айндховен" и националния отбор Станислав Манолев е предложен на шефовете на "Ботев".

Засега страните в преговорите се разминават сериозно във финансовите параметри на евентуална сделка. Според мнозина анализатори Манолев е чудесна алтернатива на Тодор Неделев, който е близо до трансфер в английския "Тотнъм". 

Контактите между 27-годишния футболист и "канарчетата" са от десетина дни. Треньорът Станимир Стоилов познава отлично качествата на Манолев, тъй като работи с него в "Литекс" преди трансфера на национала в Холандия.

В момента Манолев е най-близо до "Кубан" (Краснодар), интерес има и от италианските "Торино" и "Верона". Исканата от ПСВ сума е 1,5 млн. евро. При холандците националът няма да получи шансове за изява дори от новия треньор Филип Коку.



Източник: в. "Труд"
Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.08.2013 г.
0
 
 
Първо - няма кой да даде милион и половина за Манолев от Ботев. Второ - дори холандците да свалят цената до приемлива , личните условия на Манолев едва ли ще бъдат приемливи на Колежа. Стратегията на Ц.Василев не е да дава космически заплати. БОТЕВ съвсем не е клуба с най-големи заплати на футболистите у нас. И Домусчиев , и хартиените грандове, дават доста по-големи пари... БОТЕВ е притегателен с други неща , дали Манолев ще го разбере и предпочете - не знам.
0
 
 
Ненужници в Европа, ненужници в България!
+4
 
 
Според трансверната политика до сега - всичко това ми се струва партенка... На този етап е излишен такъв разход... мое мнение.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.08.2013 г.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
И аз не вярвам да се случи този трансфер. За Манолев връщане в България ще се възприеме като непрестижно, освен, че е финансово неоправдавно. Българският шампионат набира скорост, и ще става все по-престижен в близките години, убеден съм.
+4
 
 
Това ще е страхотен трансфер за Ботев и България но това ще стане трудно ако стене изобще това. Нивото на футбола в България е ниско и малко вероятно да се върне. Като се има предвид ще го искат Кубан , Верона и някои други отбори но не се сещам. Ще се радвам ако дойде в Ботев но както писах в началото едва ли.
-3
 
 
Според мен е по-правилно като заглавие:" Манолев мисли за Ботев" или " Ботев иска Манолев, но той дали иска в Ботев"? Естествено, че парите са най-важния фактор в момента, но ако Неделев бъде продаден тогава няма да е толкова не реален подобен трансфер!? Грешното в политиката на жълтите според мен е, че те наблягат на привличането на бивши "бг звезди", които някога са се развивали "нагоре", но по-късно кариерите им тръгват надолу! Не че не са идеални за нашето първенство, но не стават за нещо повече от него! Убеден съм, че един ден това ще започне да тежи в този отбор и проблемите неминуемо ще започнат!
+17
 
 
Палячовците от Лаута може да се смеете колкото си искате никой не ви обръща внимание вече просто сте толкова жалки че е крайно време да спрете да си давате мненията за това какво се случва във нашия клуб .Що се отнася до Манолев безспорно това би бил страхотен трансфер но според мен на нивото на което се намира той в този момента като футболист връщането му във нашият шампионат ще е една голяма крачка назад за него просто първенството ни е много слабо и според мен това ще е една от причините да отказва трансфер при нас но ако все пак се стигне до неговото привличане нашето ниво като отбор пък се покачва неимоверно много.Дано имаме късмет с този трансфер
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: