ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вердер се отказа от Тодор Неделев, нямал опит в силно първенство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:35 / 14.08.2013Коментари (69)10639
© Plovdiv24.bg
Германският първодивизионен Вердер (Бремен) се отказа от намерението си да привлече българския национал Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), съобщава "Кикер".

Неделев попадна в полезрението на клуба с добрите си изяви в мачовете от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Щутгарт.

Вердер търси задължително подсилване с един офанзивен футболист до края на летния трансферен прозорец, както и с ляв краен бранител.

"Основен приоритет за нас е привличането на атакуващ играч. Искаме по-здрав физически нападател, който да има опит в силно първенство" спортният директор Томас Айхин.

Айхин отказа да назове имена, но намекна, че опциите са от съседни на Германия държави.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Неделев има качества , но на вън няма как да играе на този етап. Физически е под всякаква критика има сили за 55-65 минути ,единствено офанзивна игра, като в някои мачове дори и в офанзивен план го няма което показва непостоянство. Сега си представете тези сили които има да издържи 55 мин. да трябва да ги влага и в защитен план... Реално в силно първенство ще изкара 30-40 мин. Няма кой да го търпи както в Ботев да играе само в нападение..съжелявам ,харесвам го ,но говоря с факти..
+3
 
 
Цитирам думите на Боби Михайлов след мача с Македония! Тодор Неделев не е никакъв дебютант, един от най-добрите на терена, даже президента на Македония е впечатлен! Цялото интервю в Спортала го има. А това изказване означава, че Тошко ще бъде национал и в бъдеще и няма да се учудя ако продължи в следващите кръгове на родно първенство да вкарва да се появи в игра и в квалификациите с Италия и Малта! Кой играч на Локомотив е национал в момента???
+5
 
 
Умирайте селски цигани!Тошко ще играе в добър отбор!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
-5
 
 
Касъмпаша, Коняспор или Генчербирлиги там го виждам
+6
 
 
И не виждам буферите защо пак са морални победители!Че нали това искаме,Тошко да си остане!По-добре да го гледам в Ботев ,отколкото да се гордея,че играе за някакви цървули,било то и за някой лев повече.Ако го бяха взели,буферо пак щеше да е спечелил,ще кажат,че му се играе в голям отбор,не на село.....Циганска му работа!
+5
 
 
Тия буфери пак не са спали от комплекса,стават,пишат и тогава към кенефа.Та да ги светна,че всичко се връща!Взехме бай Иван,дърти ни били футболистите,вземи сега тия електрички,тъчове и други дедовци.Имали сме много чужденци,а при тях само български момчета,фани тия маймуни,испанци,японци,италианци на мястото на българските момчета.Та говорете си,не ни пречи!
-4
 
 
Нормално казаха му го хората ,че изпъква в некво слабо и корумпирано БГ първенство неозначава,че става .
-4
 
 
Нямал опит в силно първенство... Тва да не е другия вариант на "За никъв не става"
+10
 
 
Вердер се отказаха от Тошко, след като на тях им отказаха. Тошко за сега не трябва да напуска Ботев. Нека да расте със всеки изминал сезон, със същото темпо, както до сега, и след една-две години той ще избира. Прочетох всички коментари. Засрамих се, от злобата, завистта на провдивските фенове на футбола! Вместо да се радвате, че един млад човек върви нагоре, вие, ако има начин, ще го натиснете надолу, да си стои в казана. Не знам, дали се гордеете с тези си способности!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: