ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вердер си заплю Тодор Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 09.08.2013Коментари (19)7419
© Plovdiv24.bg
Германски­ят Вердер (Бремен) се нареди на опашката за звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, научи "Мери­диан Мач".

Двама агенти на "бре­менските музи­канти" гледаха снощи изявите на 20-годишното крило в реванша с Щутгарт. Според запознати на ста­дион "Комтех Арена" в Ашпах е имало предста­вители, на об­що 7 германски клуба и два испански. Те са следели изя­вите на "канарче­тата" и най-вече тези на Тодор Неделев. От немски­те клубове обаче единствено стана ясно името на Вердер (Бремен). За испанските стана ясно преди няколко дни - Бетис и Севиля. Предс­тавители на тези два отбора са привикани на стадиона от ме­ниджъра Лъче­зар Танев, който иска да вземе правата на Тодор Неделев.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.08.2013 г.
+3
 
 
За БОТЕВ вече се говори в Европа! Това е факт, който радва много!
+3
 
 
Не разбирам, защо много от коментиращите вървят в посока, че Неделев трябва да бъде продаден, или е по-добър вариант за него самия, ако замине в чужбина. Това ще е така, единствено, ако замени Ботев с някой клуб, с по-големи възможности и перспективи. Ботев засега върви постепенно напред, с бавни стъпки. Бурното развитие на клуба предстои в следващите две-три години, след приключване на реконструкцията на стадиона. Германската преса оприличи Ботев с Барса. Някои помислиха това за изхвърляне, други за грешка, трети за шега. Но германците виждат големия прогрес в Ботев, и перспиктивата, след построяване на базата, заработвене на школата, и увеличаването на бюджета на първия отбор след приключването на стадиона. Има и още нещо. Почна да се говори за Ботев. Особено за Неделев. Фреди Бобич индиректно спомена, че говоренето за него, очакванията, изпреварват развитието му. А това си е живата реклама, която идва ненадейно, и дори неосъзнато.
-4
 
 
Пак летите в облаците, Неделев няма да надмине кариерата на Станислав Ангелов това му е максимума - да играе за средняк в Германия, но може дори да не достигне максумима си и да заиграе в някой турски провинзиален.Помнете ми думата - средняк в Германия или Турция, е може и Русия, момчето е сакато не може да тича правилно, вие слепи ли сте ?
+4
 
 
Просто мнение: Мисля, че Испания е по- добрата дестинация за Тошето на този етап( Севиля е добре), крехка му е физиката още за Бундеслигата. И дай боже след време от Севиля, да го поискат Барса!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.08.2013 г.
+3
 
 
Не става, Вердер! За 1 500 000 евро не става! Гаранция! За тия пари може да си вземете само някое куцо магаре от Африка! Тошко след година ще е 4-5 млн. евра! Тогава питайте за него..
+10
 
 
Тошко е най-доброто крило в момента в Б-я и не напразно към него има интерес от чужди клубове. Бетис и Севиля не са клубове с име, но Вердер Бремен е класен клуб и може да се окаже като трамплин за преминаването му в още по-силен отбор. Аз съм локомотивец, но му желая успех в чужбина. Той заслужава.
-4
 
 
И в двата мача, срещу Щутгарт беше бледа сянка на себе си. По-лошото е ,че заради силни мачове с Левски и Любимец няма кой сериозен отбор да му обърне внимание. Дано в националния покаже ,че от вътрешното ни първенство само в турската втора лига може да иде...Успех на момчето!
+3
 
 
След снощния мач мисля, че летвата на Тошко ще бъде много висока. Ботев показа, че в момента не е по-слаб от отбори като Щутгарт и Вердер, а от тук насетне ще става по-силен. Тошко да преминава в клуб, който е под нивато на Ботев, не ми се струва разумно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: