ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов: Горд съм от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:01 / 09.08.2013Коментари (22)6965
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов остана горд от представянето на "канарчетата", въпреки отпадането от Лига Европа от тима на Щутгарт.

"Дълго ще помним този мач и колко близо бяхме до нещо голямо. Отпаднахме без загуба. Горд съм от Ботев. Пожелавам на Щутгарт да спечели Лига Европа", заяви Станимир Стоилов.
Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Ботев Пловдив завинаги!
на 09.08.2013 г.
+6
 
 
НИЕ СМЕ ОЩЕ ПО-ГОРДИ!!! БЛАГОДАРИМ ВИ!!!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 09.08.2013 г.
+8
 
 
Без значение кой какво мисли ,гордея се ,че съм Ботевист гордея се с феновете които подкрепят отбора стремежа е да станем републикански ,доказахме ,че можем да надиграем който и да е отбор ,независимо от резултата .,футбола не е за палячовци които се дразнят по форумите ..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.08.2013 г.
+6
 
 
Горди, защото сме непобедими! Това - 6 мача без загуба и да отпаднеш си е направо гадно. Но, гледаме напред!
+7
 
 
Добре де някой няма ли да изкара стоп кадър на ситуацията с отменения гол на Бобан. Ако се беше случило на шопски отбор, или на немците, сигурно 5 различни чертежа със стоп кадър щяха да дадат. Ама нали сме Ботев, карай да върви. А самите немци дадоха едно повторение което мен лично не ме убеди на 100 % че е засада. Обаче така се прави и в Европа, големите отбори (големи на хартия) биват бутани от съдии медии и всякакви други институции. И в Бургас и в Германия никой не може да ме убеди че не ги бутаха съдиите немците, с обратни фаулове и неотсъдени такива за Ботев, а ако паднеше някой от тях веднага се надуваше свирката. Представям си ако Луис Педро беше вкарал онова положение в последната минута на продължението сигурно щеше да даде още 10 минути продължение на продължението. А щом ние трябваше да вкарваме, само 3 мин. и те май не бяха изтекли, както и да е.Въпреки всичко съм изключително Горд че съм ботевист и че наблюдавам най-силния отбор на Ботев от падането на комунизма насам.
+9
 
 
Не се коси Мъри, а продължавай все така, това е правилния начин. Многосме ти благодарни за свършеното до тука .ДОказа, че си име и човек схарактер, интелект и идеи. Изключително добре се възползвахме от шансада игарем в Европа, случило се е да отпаднем, няма проблем, сега да вземем титлата и догодина с тази и по- добра игара дори, ще влезем в групите наШЛ.
+9
 
 
Можеше и късмет малко повече да имаме, но каквото - такова. Важното е че се видя, че този отбор може успешно да се противопостави и на представители на големите първенства.
+7
 
 
Присъединявам се към мнението, че при наличието на Цветков и Вандер, шансовете ни се увеличаваха значително. Анисе, и невлезлият във форма Домо, да не говорим за Костов, не успяват да запълнят празнината, оставена от професора. Вандер, известен със своя висококласен изстрел, щеше да има повече шансове за гол.
+10
 
 
На Ботев им липсваше само малко самочуствие за да бележат и да спечелят мача. Показаха класна игра и по нищо не личеше, че играе български отбор. Похвално, въпреки отпадането!
+11
 
 
Браво ботевисти може да се гордеете със своя отбор.Само късмета покри швабите.Само Пловдив.Само Локо.
+10
 
 
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на теб Мъри, за тази сърцата и мъжка игра, която демонстрира отбора днес! Не ,че съм голям БОТЕВИСТ , но такава игра скоро български отбор не е показвал, страхотно представяне.БРАВООО! Искам само да кажа, без да ангажирам никого, че в този мач ги смачкахме по немски, и все си мисля, че ако бяха Вандер и Цветков на линия, Щутгарт отиваше на два, три гола разлика. Нямаме късмет, това е ! Нищо, ставаме шампиони и пак ще мечтаем, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА, ГОРД СЪМ, ЧЕ СЪМ БОТЕВИСТ!!!! САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: