ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кавдански си тръгва от Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:13 / 07.08.2013Коментари (47)8733
© Plovdiv24.bg
Титулярът в отбраната на Локо Мартин Кавдански по всяка вероятност ще си тръгне от отбора. Причината е неизплатени стари заплати, преди идването на Коко Динев.

Все още Кавдански не е разтрогнал официално с "черно-белите", но според запознати със ситуацията, това е въпрос на време.

Кавдански бе твърди титуляр в отбраната на Локо, но през миналата седмица "смърфовете" привлякоха Крачунов, което означаваше битка между двамата и Тунчев за титулярно място на терена. Това също може да е наклонило везните в посока раздяла на Кавдански с отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Жаклино, коментирай ма, що бягат титулярите от "гранда"? Вождя на апахите и останалите отрепки същ могат да се включат, не да мълчат и да се правят на отворени в темите за евротурнирите.
+2
 
 
Тръгва си защото е слабохарактерен и не вярва, че може да се пребори за титулярно место с конкуренцията. Това за неизплатени две заплати си е само оправдание. Като видя че Крачуна подписа за 2 години и реши да се измита преди да са го заковали на пейката. Нека иде в Любимец, там поне ще яде дини на корем.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.08.2013 г.
-1
 
 
прав е rainne - що му слагате минуси. коко се обгради с негови хора за да продава мачове. на коко не му трябват истински мачове, а пари да издържа клуба. това ви е схемата и това ще гледате следващите месеци - нагласени мачове. ако това не сте разбрали - значи сте пълни ахмаци!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Според мен това момче е много добро за стандарта на нашият шампионат.Дано не го изпуснете, защото един отбор се гради като има конкуренция за всеки пост. Така играчите дават максимума от себе си за да са титуляри.
+6
 
 
забележете как в Локомотив идват все по качествени играчи, остава най-доброто- за съжаление такъв е живота. Успех Кавда.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Ако това се случи, причината в никакъв случай няма да е "заплати" или нещо от рода! С привличането на Крачунов тази "новина" беше ясна за всички! Кавдански е много добър защитник, но Крачунов по нищо не му отстъпва, даже напротив така, че няма как и двамата да играят, а нито един от двамата не е за резерва! Аз лично ще съжалявам ако това се случи, но такъв е живота! Гледам, че много често напоследък се забелязват крайно злобни и обидни коментари от страна на НЕчовеците в жълто, които се надупиха на турците, само и само да бъдат силен клуб!? Жълти селяни с чалми, гледайте си турско-мафиотския клуб, нивите и оборите! Много ви порасна работата откакто бея е при вас и много бързо забравихте близо двете десетилетия немотия, в които живяхте дълго и мъчително! Сега е лесно да се перите и биете в гърдите, но съдбата връща всичко и новия жалък период за вас ще дойде отново един ден! Дано днес Щутгарт ви свалят на земята, защото е крайно време! Много е лесно да биеш жалки отбори като първите ви два съперника в ЕКТ,които са на нивото на Любимец паднали ви се заради високия коефициент на ЦСКА!..... Нещастници!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: