ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Щутгарт отново с кадрови проблеми преди реванша с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 07.08.2013Коментари (12)4666
© Plovdiv24.bg
Австрийският национал Мартин Харник пропуска реванша с Ботев Пловдив утре от Лига Европа. Нападателят отдавна се бори с контузия в бедрото, но в неделя влезе за 20-ина минути срещу БФК Динамо (2:0) и дори изработи втория гол. "Надявам се да съм готов до старта на Бундеслигата в неделя", заяви Харник. Така партньор на звездата на швабите Ведад Ибишевич утре вероятно ще е Какау, но първият може и да бъде оставен сам на върха. Босненецът се оплака, че до него не стигат достатъчно топки. "В атака ни липсва концентрация и прецизност", заяви Ибишевич пред "Щутгартер цайтунг". Самият той обаче е във форма, а до момента е вкарал и трите гола за тима в двата официални мача този сезон. "Няма значение кой вкарва. Сам във футбола нищо не можеш да постигнеш. В Бургас за гола ми подаде Максим, а в Берлин дузпата бе заслуга на Харник."

Босненецът е гаранция за голове в Щутгарт. Откакто дойде в тима през зимата на 2012-а от Хофенхайм срещу 4,5 млн. евро, той се е разписал 35 пъти в 65 мача.

Треньорът Бруно Лабадия смята, че Щутгарт прогресира с всеки изминал мач, но още е далеч от желаното. "Имаме добри идеи, но липсва последният пас. Топката се движи добре, но срещу Динамо почти не играхме по фланговете. Ще работим върху това", каза Лабадия.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз не мога да разбера едно нещо. Тия "фенове" на Локо защо не си гледат техния отбор. Постоянно повтарят едно и също като развален грамофон ДПС ДПС ... Кой нормален човек свързва политиката със спорта? Нима имат нещо общо ли? В политиката (в България за съжаление) се крадат пари, а в спорта се влагат. Мисля, че има голяма разлика. От десет години се борихме с нокти и зъби да изгоним Христолов. Намерихме чудесен собственик, който влага много пари и очевидно иска този ПЛОВДИВСКИ отбор да се развива. Това лошо ли е съграждани? Или всичко опира до завист. Как може да се наричате българи, ако пожелавате успех на чужд отбор. Как може да се наричате пловдивчани, ако ни плюете в тоя момент. Днеска си ходих с тениска на Ботев и един локомотивец ми каза цитирам - Айде успех жълтури, преди всичко сме българи. Такива фенове малко останаха сред вас. Вместо да гледате Ботев, се замислете за вашите проблеми.
+11
 
 
Май в Щутгарт, започнаха да търсят оправдания вече... :)
+14
 
 
Успех момчета! Продължавайте да давате поводи за завист, нека ви завиждат - това означава, че сте по-добрите! Ние сме с вас и ви подкрепяме!
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+14
 
 
Този отбор има над двадесет равностойни играчи. Както казва Мъри, Щутгарт ще се представи на високо ниво в четвъртък. Това е извън всякакво съмнение. Важното е ние да разкрием потенциала си, да дадем най-доброто от себе си. Ако успеем, със сигурност ще стане един много здрав и оспорван мач, изходът от който ще е непредсказуем. Да си пожелаем победа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Ботев с уточнение за безплатните билети: Всяко дете трябва да е с възрастен придружител
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: