ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри недоволен от формата на Сърмов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 06.08.2013Коментари (13)4788
© Plovdiv24.bg
Халфът остава на пейката в реванша с Щутгарт
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов е останал разочарован от играта на Георги Сърмов в мача с Литекс. Мъри не е доволен от формата на национала, разбра "Тема Спорт". Бившият халф на Левски започна сред единадесетте в Ловеч, но бе сменен в 59-ата минута. Според запознати, наставникът на канарчетата е гласял Сърмов за титуляр и в реванша с Щутгарт за Лига Европа в четвъртък.

Полузащитникът подписа с жълто-черните преди три седмици, но още не може да влезе в час и да намери себе си. Играчът е изостанал с подготовката и фунционално не е на сто процента готов.

Очаква се Стоилов да заложи и в ответния мач с швабите на добре познатия състав от евротурнирите. Това означава, че и друг от новите Валери Домовчийски ще остане на пейката. Все пак не е изключено в последния момент Мъри да реши да промени мнението си за Домо и да го пусне сред единадесетте. Специалистът се очаква да пусне една идея по-офанзивен тим, тъй като, ако иска Ботев Пловдив да продължи напред в Лига Европа, ще трябва задължително да отбележи поне гол.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.08.2013 г.
+2
 
 
Трима качествени футболиста се конкурират за две места на терена . Засега безспорният номер едно е Галчев , после Иршак. Сърмов -резерва , за по-леките мачове в първенството.
+5
 
 
Абе вижда се, че без вуйчо и Вандер е трудно напред, но все пак има има и други и е време те най-сетне да се докажат. Имам предвид Домовчийски, Костов и Педро най-вече. От Мариан, Тошко и Ромарио ако задържат формата си мисля, че няма какво повече да се желае.
+6
 
 
Но за сметка на Сърмов , любимецът му Дяков е в свръх форма....
+5
 
 
Всеки вижда, че Сърмов е тромав, натежал и неефективен в зоната си, но това не го прави слаб футболист.Напротив , Мъри също вижда това и ще направят всичко необходимо заедно с Ибраимов и Шекероски да подобрят физическото му състояние. Лошото е, че това подобрение ще си проличи чак след два месеца, не че е лошо, но тогава и другите ще са във върхова форма и на Георги ще му е много трудно да покаже какво може, защото трябва да тренира на двойни обороти.А това се случва само когато си много упорит и отдаден на формата си. Дано Жоро покаже, че иска да е част от този БОТЕВ. иначе до зимата и после в Левски. Успех Георги, дано се справиш !
+4
 
 
И аз не съм доволен от формата му, но не аз правя трансферите. Все пак е хубаво преди да купиш някой играч да си го наблюдавал последните няколко мача, а не да го взимаш само заради името му. А скаутите на заплата в отбора явно са безгласна буква.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: