ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Литекс и Ботев не се победиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:52 / 04.08.2013Коментари (79)14889
Ботев завърши наравно 0:0 като гост на Литекс в мач от 3-ия кръг на "А" група. За "канарчетата излязоха голяма част от резервите, предвид предстоящия реванш в Германия с Щутгарт в Лига Европа.

В състава на "оранжевите" се завърна централният бранител Николай Бодуров, който дълго време лекуваше контузия в коляното.

Двата отбора предоставиха един равностоен двубой в Ловеч, като домакините бяха по активния тим на терена. Първата опасна възможност за гол пред една от двете врати се откри в 29-ата минута, когато Вилмар Джордан направи непростим пропуск. Армандо Ваюши нахлу по дясното крило и центрира на главата на колумбиеца, чиито удар бе спрян със сетни усилия от Стаховяк на сантиметри пред голлинията.

Ботев реагира мигновено и в следващата атака Луис Педро затрудни максимално Илко Пиргов със своя изстрел, но все пак вратарят запази мрежата си суха. 

След почивката Литекс бе по-близо до победата, но мачът остана прекалено тромав и непривлекателен.

Джордан се отчете с втори голям пропуск в 54-ата минута, след като се възползва от грешка на Джинич в защита и се озова сам срещу Стаховах, стреля, но ударът му бе изчистен от голлинията от Йордан Христов.

В крайна сметка резултатът остана 0:0 и двата отбора останаха непобедени от началото на сезона. Ботев събра 7 точки на първа позиция. Литекс също е със 7 точки, но головата разлика на "оранжевите" е по лоша и затова са на втора позиция.

Литекс - Ботев 0:0

Литекс: Пиргов, Недялков, Божиков, Бодуров, Славчев, Джордан (Златинов), Джазула, Ваюши, Попов, Цветков (Манолов), Берберович (Генчев)

Ботев: Стаховяк, Христов, Джинич, Грънчаров, Минев, Иршак, Сърмов (Неделев), Дяков, Педро (Огнянов), Домовчийски, Анисе (Галчев)

Още по темата: общо новини по темата: 12
16.09.2013
05.08.2013
05.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
04.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слабо играхме, но кой отбор не прави слаби мачове?! С оглед на натоварената програма от последния месец и постоянните пътувания - нормално! Най-важно е да не ни стане навик! Никой не сме пазили, видя се, че и Неделев, и Огнянов, и Галчев не се включиха по най-добрия начин в мача и също като останалите играха под възможностите си! Искам също да попитам циганина с аватар for ALL който твърдеше, "че това била най-сигурната двойка в кръга", защото Ганчев бил финансово зависим от Цветан Василев, излезе ли му тотото и колко пари спечели от "най-сигурната двойка в кръга"!?!
0
 
 
Какво стана с двата равностоини отбора които имате?Маи единя изди6а???Успех в Германя!
+9
 
 
Защо това запазване на "звездите" за второто полувреме сме го гледали вече.Дано и тоя път не ви изиграе лоша шега с Щутгарт.Иначе успех в Германия.
+5
 
 
Е не може във всеки мач да бием с пет на нула. Не е добре обаче, че резервите не се представиха на добро ниво, нито доста от тия на които се разчита да са основни титуляри - Домовчийски, Анисе, а след влизането им Тошко и Мариан. Вижда се, че много ни липсват Вуйчо и Вандер. Дано след като оздравеят влязат бързо във форма.
+8
 
 
Само ще ви кажа Веселин Минев е безгрешен.За мен той е най-добрия в Ботев,почти не съм го видял да сгреши.Успех.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Стаховяк герой на мача,другите могат да се реваншират срещу Щутгард :)
+16
 
 
Гледам, доста мрънкалници са се навъдили. Какво искате бе? Играхме срещу един от най-добрите отбори. Спечелихме точка като гости.Да, играта не беше добра, но давате ли си сметка колко умора натрупаха момчетата? Радвайте се и на малкото.След 3 кръга сме на първо място , играем срещу Щутгарт и имаме шансове за нещо повече. Мрън-мрън.Като го можете по-добре, отивайте и ставайте футболисти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: