ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев: Можем да станем шампиони и да отстраним Щутгарт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 02.08.2013Коментари (25)6989
© Plovdiv24.bg
Мажоритарният собственик на Ботев (Пловдив) Цветан Василев коментира равенството 1:1 с Щутгарт, както и шансовете на "канарчетата" за спечелване на шампионската титла.

"Мисля, че нашият отбор играе европейски футбол. Изпуснахме победата, но все пак имаме огромни шансове да се класираме след втория мач. Публиката е моят мехлем и балсам за душата. Казах на футболистите, че съм горд с тях и искам да продължат в същия дух. Хареса ми играта, винаги съм казвал, че в Ботев най-много харесвам публиката", заяви Василев след двубоя.

"За тази година не бих казал, че е изпълнена програма максимум, защото се видя, че може да продължим напред. При нас няма програма максимум или минимум. За нас има една основна цел, това е отборът да играе достойно, това е моята мечта. След всеки мач играчи и треньори да излизат и да гледат достойно публиката."

Бизнесменът взе отношение и по въпроса дали Ботев има потенциал за спечелване на шампионката титла.

"Няма титла на всяка цена и никога не бих поставил такива цели. Отборът е способен да спечели титлата и да елиминира Щутгарт. От тук нататък искаме и шанс, който е беше на наша страна", допълни бизнесменът.

Цветан Василев коментира и представянето на Лудогорец срещу Партизан.

"Лудогорец заслужава поздравления. Радвам се, че Кирил Домусчиев продължава да прави чудеса в един отбор, в който никога не е имало традиции. Прави му чест, като Дон Кихот е, като мен", завърши коментара си босът на Ботев (Пловдив).

Източник: topsport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
хахаахаха някои хора вдигат кръвно само като чуят за Ботев :) Лайте колкото си искате, така ни е още по-хубаво :) САМО БОТЕВ !!!
-3
 
 
На мача с Щутгард виках за вас,като запяхте химна настръхнах,когато ЛОКО смаза шопарите ви пожелах дори да станете шампиони,но сега съжалявам,вие сте едни жълти пе***асти,високомерни жълтурци,на кое сте си повярвали толкова,НА ФЕСОВЕТЕ ЛИ?
+8
 
 
Ботев играят с желание и сърцато! предсавят се както само сме мечтали. естествено, че имат шансове. Най-хубавото, че радват цяла България и тепърва предстоят още по- големи успехи. колко хубаво е, че духът на българите се вдига и от отборите ни на клубно ниво! ( Ромарио Кортзорг е много класен играч! все още много го подценяват.)
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+5
 
 
КАНААААРИ,НАПРЕД,КАНААААРИИИИ,НАПРЕД!УСПЕХ В ЩУТГАРТ!0:1 МИСЛЯ,ЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 02.08.2013 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+9
 
 
дано за напред се намери някои който да вкарва чистите голови положения отбора като цяло е перфектен но ни трябва снаиперист да редлезира Тошко ще е този снаиперист но е още млад и крехък след една година Тошко ще е момчето чудо сега дава всичко от себе си но му трябва още да позаякне и да се преборва със старите кучета успех в Щутгарт смело напред всичко е шанс в футбола с играта която играете сте перфектни и заслужавате победата само Ботев
на 02.08.2013 г.
+12
 
 
Павле, може да не сме фаворити, но си имаме шансовете и трябва да ги атакуваме. Това е нашата съдба, със смелост и дризкост да атакуваме всеки шанс който ни се отдава. Ако отбора отиде в Щутгарт с твоите мисли това няма да е Ботев, затова ДЕРЗАЙТЕ СМЕЛО НАПРЕД КАНАРИ. (Съжалявам за загубените ти пари в еврофутбол, надявам се другата седмица да си ги върнеш с печалба)
+16
 
 
Моето мнение е че след като бяхме до преди 2 години във В група, сега едва ли някой е очаквал да сме този отбор който сме, а именно - най - силният Ботев през последните 15 години поне със сигурност. За равния със Щутгарт съм със смесени чувства от първия мач. От една страна играем добре срещу отбор с много по-голям опит от нас в Европа, и е представител на немската Бундеслига, и е поне в топ 5 на най-успешните немски отбори в историята. От друга страна само като си помисля че имахме страхотен шанс за победа с тези 3 чисти положения които изпуснахме, и съм леко разочарован. По принцип като че ли от статистиката на Щутгарт в Европа, а и в Бундеслигата, се вижда че са отбор който навън се представя по-добре отколкото в домакинските мачове, което ме кара да тая надежди колкото и нищожни да са те, че можем дори да ги отстраним.
+2
 
 
От Ботев съм! Но айде стига сме се репчили вече на Щутгарт. Можем да ги отсраним,там ще ги бием-аре малко по- реално! Щутгарт в Бургас игра много слабо,а нашите-въобще нямаха самочувствие.Немците имаха 2 положение-вкараха си едното.Видя се,че на моменти когато решат да натиснат-немската машина няма спиране.Ние традиционно първото полувреме играем "такитчески"-чакаме да уморим противника и второто полувреме да вкараме.Хубаво,ама това вече всички го разбраха.В нашата игра имаше много брак-гледайте отново мача да видите колко грешни подавания!Въпреки,че някой играчи на немците получиха жулин картони-не се направи нищо натиска срещу тях да се усили с цел да получат втори картон. Нямаше острота в атаките ни.Нямаше кой да се вклини и да освободи пространство.Не виждам как ще успеем да вкараме гол там.И аз искам да бием,заложих в еврофутбол за победа на Ботев,но ...Нека гледаме реално,няма смисъл да се пеним само като столюпеновци.Като фенове-доволни сме от отбора-върви нагоре,играе добре,но се вижда,чему липсва класа са битки с наистина европейски отбори,а не с разни аматьори .Много от нашите играчи нямат опит на европейската сцена и като им ревнат 10 000 немци там,ще оплетат кънките.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: