ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Ще търсим добър резултат, който да гарантира шансове за преминаване и след втория мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:02 / 31.07.2013Коментари (43)9842
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов заяви ден преди мача от третия предварителен кръг на Лига Европа срещу Щутгарт, че тимът му ще търси добър резултат от първата минута, който да гарантира шансове за преминаване и след втория мач.

"За нас е изключително предизвикателство да се изправим срещу толкова силен отбор като Щутгарт. Надяваме се утре да изиграем мач, с който да зарадваме хората. Но в никакъв случай не искаме само достойно представяме, трябва да търсим добър резултат от първата минута, който да ни гарантира шансове за преминаване и след втория мач", коментира Мъри.

"Нормално е да ни ласкае, щом така са казали хората. Доволни сме. Остава да го покажем и на терена утре. Искахме участие в Лига Европа, направихме четири перфектни мача, но в жребия имахме най-тежкия съперник. Сега сме задължени да се представяме добре, да видим докъде ще стигнат нашите възможности", каза Мъри относно сравненията на Ботев с Барселона от най-тиражирания немски вестник "Кикер".

"Не виждам някой по-сериозен отсъстващ в Щутгарт. При нас отсъстват двама от най-важните играчи - Цветков и Вандер. А Щутгарт има група от 25 равностойни футболисти. Така че няма предимство за нас", допълни още той.

"Трудно е да кажем кой ще е добрият резултат. Добър резултат е този, който ни праща в следващия кръг. Ако след втория мач сме в следващия кръг, значи резултатите са били добри." завърши Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех и то сериозен днес.На всички Локомотивци които ни подкрепят Благодаря.Само Ботев-Пд.
+10
 
 
на 65г.съм и аз съм с вас момчета.Ще ми се отбора да си играе играта а ние да го подкрепяме и да викаме както навремето ЧИКО ТУМБИ ГУНДИ ГОООООЛ.Напълнети ми пак душата КАНАРИ мой.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+7
 
 
Успех съграждани.Гледал съм много мачове на живо с Щутгарт в Германия не са нищо особено имате реални шансове да ги елиминирате.Доста са опасни на контра-атака, но ако защитата ви внимава ще ги спре.Да немските отбори разполагат с бързина издържливост и умения, но не са непобедими.Успех днес!Само ЛОКОМОТИВ и чакам дербито с нетърпение!Усещам, че тази година ще се получи уникално дерби!
+10
 
 
Успех съграждани, днес Пловдив е с вас.
+16
 
 
Успех и да представите Пловдив подобаващо!Играйте си вашата игра пък каквото стане.Успех!
+21
 
 
Успех съграждани!!! ЦЯЛ Пловдив Е С ВАС!!!
+16
 
 
Един призив към всички ботевисти! Да посрещнем гостите без освирквания! Ако е невъзможно, да се чуват и аплодисменти от тук, от там! Ще оставим за следващите мачове европейското поведение. След започване на мача, мощна подкрепа, без спиране на песни и скандирания. Създаваме баскетболна атмосфера. Футболистите ще дадат всичко от себе си. А ние няма да се щадим, ще подкрепяме отбора, със всички сили!
+8
 
 
КАНАРИ ПОБЕДА! УСПЕХ МОМЧЕТА.УСПЕХ МЪРИ. БОТЕВ НАПРЕД И НИЕ СЛЕД НЕГО.
+12
 
 
Айййй канарииии!!! Подготвяме се за поредния празничен ден. Ставаме рано, събираме екипажите, пътуване, жълто шоу по магистралата, море, бира, цаца, песни, стадион Лазур, песни, комбинативна и бърза игра, раздаване, сърца, ум, интелект, радост, пълни трибуни, победа! Празнуваме ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: