ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Флавио Паулино подписа с Локомотив за 2 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:46 / 22.07.2013Коментари (46)10042
©
Бразилецът Флавио Паулино да Силва подписа договор за 2 години с Локомотив (Пд).

Офанзивният халф е роден на 14 април 1989 година и за последно е играл в бразилския клуб Паулища.

Ръководството на черно-белите вече задейства процедура по изкарване на работна виза на Флавио.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не желая да обиждам никого ,но са малко хората,които гледат реално на състоянието в което се намира моя Локомотив. Реално дори и точката ще е успех с/у Лецки ако играят по същия начин както с/у Цецка. Има една поговорка,че не можеш да научиш старо куче на нови номера.Всички ги познаваме тези "кучета" и номерата,които могат да ни предложат
+3
 
 
СЕЛЯНИ ПРОСТИ, НЕ ПИШЕТЕ В ТЕМИ, КОИТО НЕ ВИ КАСАЯТ. РАДВАЙТЕ СЕ НА БЕЛОЗЕМСКИЯ ДЗВЕР И НА КАУНЯ
+9
 
 
Един гол на Герена ще е добро начало.
+9
 
 
Сега искам да ви препомнйа нещо...ние миналийат сезон бйахме както е сега цска...е нйакои били ни? Затова искам да ви кайа че много трудно се играе срещу отбор които не го познаваш...така че гледаите играта ни срещу левскарите....а пак тези йалтите ще йадат байа пердах от нас защото вече и мишките им знайат слабите места...нека да си имат телевизийа...товаеплйус за другите отбори...
+9
 
 
Не може опитни и качествени футболисти, като Камбуров, Здравко, Вальо Георгиев и Маламов да не могат да си подадат топката правилно повече от 2-ва пъти!УЖ минаваме за опитен и класен отбор, а в играта ни нямаше никаква идея и мисъл.Не можахме да направим нито една смислена атака за цял мач!!!Извинявайте, ама футболистите на абсолютния новак и смятан за аутсайдер Любимец играят по-правилно!Не може срещу отбора на ЦСКА, който се прави в движение, без никаква подготовка и с футболисти, които още си научават имената отбор с претенции, за какъвто се имаме ние да играе така сякаш за първи път виждат топка.По този начин играят децата ни в школата. Просто СРАМ, само това мога да кажа.Вечно ще си намираме оправдания, теренът ни бил крив, топката ни била каунка,В¦ами на новите футболисти им пречело силното сълнце и тем подобни оправдания.Е ние такъв слаб отбор, какъвто са "червените" в момента с всичките им проблеми не можахме да бием, за къде тогава сме тръгнали, и за какви високи цели претендират от ръководството ни? Толкова грозен, слаб и безидеен футбол аз не помня някога нашия отбор да е играл, а ходя на "Лаута" вече 35 г. Дано този бразилец в дясно да може да я връзва поне малко, че сме жив та*ак в средата...другия го знаем, че я може, но е голяма "лъжица" за нас.
+12
 
 
По физиономия ми прилича на Кака! Дано и да играе като него! Успех на момчето, другото е от нас!
+11
 
 
Проблема за нас през този сезон ще е сработването и именно заради това, че то все още не е факт, в определен период ще изглеждаме не много добре игрово! Иначе в повечето ни футболисти, да не кажа всичките има класа и безспорно един ден отбора ни отново ще е много силен! Трябва да бъдем много търпеливи, защото обратното само би ни навредило а и не е в наш стил! Положителното в случая е, че за разлика от предишния си престой при нас на Динев, сега новоподписалите договори са за повече от една година! Сега виждаме такива за по 2 и 3 години, което е доста положителен факт! Сега очаквам да видя подобрения в базата и школата, което ще бъде много положително за бъдещето на клуба ни, ако се случи!? Динев е сериозен длъжник на Локомотив Пловдив и ако иска отново да бъде приет с добро е длъжен да направи сериозни действия по отношение на школата, базата и намирането на сериозни спонсори, които да наливат свежи пари !.....Иначе всичко пак ще е от ден до пладне! Сега по-добре е да се работи сериозно без много, много приказки! Приказките са присъщи за едни други "хора" и именно заради прекаленото им количество винаги накрая такива "хора" стават за смях! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: