ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри направи така, че вече Всички обичат правилния Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:43 / 20.07.2013Коментари (25)11152
© Plovdiv24.bg
Ботев отново е жив! Пловдивският тим прави фурор на европейска сцена и е на крачка от класиране в третия предварителен кръг на Лига Европа. Българските евро(идиоти) участници вече не помнят откога тим не е стигал толкова нагоре. Е, Ботев Пловдив на Мъри може да стигне дотам. Или поне е тръгнал натам, дали ще стигне си зависи само и единствено от тях. На Колежа се надяват поне в реванша да им пратят също толкова глупав съдия като ирландеца Падрайг Сътън.

Иначе Ботев Пд направи 1:1 с Жрински в Мостар. Пълният стадион в Босна не притесни хората на Мъри и спокойно може да се твърди, че те трябва да съжаляват, че не победиха. Все пак има втори мач. Там ще е истината. В България е силата на Ботев, когато жълто-черната вълна от фенове залее стадиона и гостите се чудят хореографията ли да гледат или топката Трудно някой в момента може да обори мнението на повечето родни специалисти и анализатори, че на Колежа се играе най-добрият футбол. Правилният! Любимият на Мъри. Ботев мина като лавина през казахстанския Астана. Изглежда, че същата зла участ ще застигне и Жрински Мостар в Бургас. Дано! Време е България да изпита отново поне малко радост на европейска сцена. А отборът, който може да я осигури, изглежда само един - Ботев Пд. Лудогорец отново се изс*а на метеното, след като водеше на Слован с човек по-повече, но за 5 минути позволи да бъде обърнат. За Левски всичко е ясно, без дори да се говори много. Сините стигнаха дотам да ги отстранява някои си Иртиш от Пайлодар. Трагедия! Берое, колкото и да е симпатичен на всички, се видя, че му е рано за нещо голямо въпреки боя над Лудогорец и Левски. Апоел Тел Авив е на светлинни години от заралии и всички в Стара Загора знаеха това, но не им попречи да направят празник по трибуните.

Ботев Пловдив е светлият лъч в Европа Треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов направи така, че всички в България да заобичат Канарчетата. И да ги подкрепят. На пловдивчани им предстои най-важната седмица, въпреки че "А" група едва сега започва. Ботев на Мъри се изправя срещу Левски на Наско Сираков. И това ако не е битка... Този мач е от онези с етикет "На живот и смърт", колкото и силно да звучи. На Колежа има хора, които чакат двубоя със сините като Нова година. Колоната повеждат Мъри и Кривия, минава през Домо и Огнянов и свършва с контузения Иван Цветков. Всички искат да се докажат именно срещу сините от Герена. И едно е сигурно, ще дадат максимума от себе си, за да победят утре. В четвъртък е реванша срещу Жрински Мостар. Играчите осъзнават важността на тези мачове и ще се представят подобаващо, за да зарадват не само жълто-черните привърженици, но и цяла България. Тази част от нея, която обича Ботев. А след всеки изминал ден тя става все по-голяма и по-голяма. Явление, което се забеляза преди 2-3 години при влизането на Лудогорец в елита. Тогава футболните фенове заобичаха разградския тим. Основната причина е, че Лудогорец играеше привлекателен футбол, какъвто рядко вече се вижда по родните терени. Какъвто отдавна спряха да практикуват Левски и ЦСКА. Трябва да се признае, че футболът вече не е в София, а в Стара Загора, Разград, Ловеч и Пловдив. На Колежа обаче е правилният на Мъри. Този, които е носил много успехи на Левски, а по всичко личи, че предстои такива да изпитат и жълто-черните.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Определено не е само Мъри, но и неговата роля е повече от водеща!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
ОООООБИЧАМ ООООБИЧАМ ЛЮБИМИЯТ МИ БОТЕВ Пловдив
+15
 
 
цитат:
На Колежа има хора, които чакат двубоя със сините като Нова година.
Нова година? Ден като ден... Несравнимо е да гледаш смълчани сини фенове и футболистите им, които не знаят къде се намират. Дано тази неделя това се повтори!
+18
 
 
Да победим Левски и Жрински,а после ще му мислим.Еуфорията е налице,но една загуба би била повод за тези които ни възхваляват да ни се подиграват.
+24
 
 
Подкрепям донякъде статията, изпълнен с романтизъм по оста Пловдив-София (Провинция-Столица).... но искам да ви кажа няколко неща: ПЪРВО: Левски не е толкова слаб, ВТОРО ЦЕЦКА ще са фаткор тази година, ТРЕТО: Колкото и дълго да съществуват хора като Гришата и Домуса - там скоро футбол няма да има, ЧЕТВЪРТО: Берое и стила му на игра не бе ли този, който ние едва ли не изгонихме с камъни (говоря за Хубчев).... така, че каквото и да си говорим - футбол в България ще има в София и Пловдив.... Вчера в Бургас - лято, море, отпуска, петък, 21ч, стадион кукла, Отбор N1 на Бургас и отбор N1 на Варна, 100км разстояние, 500 хиляди общо население + хиляди туристи -> 1000 човека!!! ще го напиша -> ХИЛЯДА ЧОВЕКА!!
+20
 
 
Всъщност футбол няма и в Разград и Ловеч!
+29
 
 
Да наистина, че БОТЕВ Пловдив е единствения светъл лъч за българския клубен футбол в Европа. Това се вижда от всички. Дано и Лудогорец продължи, Слован не е от големите колоси в Европа, имат сили да ти преодолеят. Но БОТЕВ Пловдив е на крачка от истинските мачове в ЕКТ и нашите момчета трябва да направят всичко, което е по силите им, за да играят там. Те го заслужават, заслужават го невероятните фенове, заслужава го Пловдив! КАНАРИ НАПРЕД!!! САМО БОТЕВ!!!
+40
 
 
Правилният футбол си го знаем още от 80те . Мъри само го възвърна с повече скорост и борба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: