ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев завърши 1:1 като гост на Жрински, Домо с кошмарен дебют
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:26 / 18.07.2013Коментари (153)23638
© Plovdiv24.bg
Ботев завърши наравно 1:1 срещу босненския Жрински (Мостър) в среща от втория предварителен кръг на Лига Европа.  Дени Симеунович даде преднина на Жрински в 21-ата минута, а Ромарио в 48-ата фиксира крайният резултат на стадион "Бьели брег".

Възпитаниците на Станимир Стоилов изнесоха доста добър двубой, бяха по-активния тим, но завършващия удар на играчите в "жълто-черно" изневеряваше днес. Кошмарен дебют с екипа на Ботев направи Валери Домовчийски, който се появи в игра в 35-ата минута и само в рамките на 10 минути си изкара два жълти картона.

Играчите на Ботев започнаха с много ентусиазъм срещата и още в 8-ата минута пропуснаха отлична възможност за гол. Играещият като фалшива деветка Мариян Огнянов беше изведен сам срещу стража на босненци Дуйкович, но не насочи топката добре и пропусна.

В 15-ата минута домакините пропуснаха първото си най-чисто положение. Играч на Жрински успя да преодолее отляво Йордан Христов и върна коженото кълбо на точката на изпълнение на дузпата, където Джурич стигна до нея и шутира силно, но за късмет на пловдивчани не намери вратата.

Само 6 минути по-късно падна и първия гол в срещата. Иван Църнов се възползва от неадекватния в тази среща Йордан Христов отляво, след което центрира в пеналтерията към Дени Симеунович, който с глава откри за 1:0.

Само няколко минути по-късно "канарчетата" можеха да възстановят равенството, но вратарят на домакините следеше много добре играта в своята половина и успя да избие центриране на играч в "жълто-черно".

В 36-ата минута Мариян Огнянов се отчете с нов пропуск за Ботев. Полузащитникът бе изведен отлично зад защитата на Жрински, но се забави и играч в "бяло-червено" със сетни усилия успя да избие топката в корнер.

В края на първата част двата тима останаха с 10 човека на терена. Първо Перо Стойкич получи втори жълт картон и бе изгонен от рефера Падрайг Сътън, а само след няма и 60 секунди игра ирландския арбитър показа втори пресилен жълт картон на Валери Домовчийски за симулация.

През второто полувреме играчите на Ботев започнаха отлично срещата и след само 3 минути игра възстановиха равенството. Мариян Огнянов изведе влезлия като резерва Ромарио очи в очи с Дуйкович, и нападателя от непосредствена близост не сгреши за 1:1.

До края на мача играта стана много двуостра, като "канарчетата" бяха малко по-активния тим.

Резервата Миличивич можеше да донесе победата на босненци в 66-ата минута, но само страхотната изява на Адам Стаховяк остави резултата непроменен. 

В продължението на двубоя Ботев пропиля невероятен шанс. Включелият се страхотно в този мач Ромарио преодоля бранител на домакините в наказателното поле и стреля, но ударът му срещна горната греда на Дуйкович.

Така двата тима оставиха изхода от срещата да се реши след седмица на стадион "Лазур" в Бургас.

Жрински - Ботев 1:1
1:0 Симеунович 21
1:1 Ромарио 48

Жрински: Дуйкович, Раделич, Стойкич, Бръкович, Църнов (Миличивич), Муминович, Савич (Кантар), Аничич, Джурич, Симеунович, Попович (Бекич)

Ботев: Стаховяк, Грънчаров, Минев, Спрокел, Огнянов, Неделев, Христов (Ромарио), Анисе (Домовчийски), Иршак, Галчев, Виейра (Костов)

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Защо няма отзиви след мача,пресконференция.....?
+6
 
 
Анисе е с разтежение и мисля, че ще пропусне пача с Левски. На Даната контузията е в ребрата и е по сериозна, дано се възстановят поне за мача в Бургас. От дясно нямаме друга алтернатива освен Даната, видя се вчера, Мъри върна Иршак като десен бек, понеже няма кои.Вярно е, че имахме малшанс, но все пак трябва да си вкарваме положенията, който създаваме, а те не бяха никак малко.Именно за това говори Мъри на тренировките.Искам да отбележа, че отбора от Мостар никак не е лесен, напротив много корав и обигран състав. Видя се в хода на мача, че ни пресират по целия терен, а от там не ни вървеше и играта.В Бургас трябва да бъдем по концентрирани пред гола и ще ги бием с разлика.Сега да изтупаме говедата за самочувствие на момчетата и на 25.07. ще ги ударим.
+4
 
 
Можеше да си решим мача още там,но така е във футбола.Мисля,че с мощната ни подкрепа в Бургас,ще ги победим.По-лошото е,че след това не ни чака нищо хубаво,българския футбол е на ниско ниво,отпадаме още първите мачове срещу знайни и незнайни отбори.
+6
 
 
За всеки пост имаме по-2-3 футболисти, дори в неделя с говедата може да излезем с коренно различна единадесеторка, но за десния фланг на защитата нямаме дори един.Даната не става-в Стара Загора ни вкараха два бързи гола точно заради него.Ако намерим качествен защитник, ще станем наистина кандидат номер едно за титлата.
+5
 
 
След равния мач как спаха черно-белите селяни ? ... Въртяха се , потиха се и сънуваха кошмари ! Пловдив пак МАЧКА, а селатаТруд, Крумово, Калековец, Белащица /изворът на черно-бялата селяния/ са в ТРАУР ! "Доматиту" повехна, кокошките спряха да снасят , козите помятат, а кравите вместо млеко дават боза ! .... ... МУХАХАХАХХ.... И ПРЕДИ ... И СЕГА ... Пловдив СМАЗВА ЖСК !
+6
 
 
Жаклина ку*вата вече не я приемат и в темите за столипиновския отбор...
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Някой знае ли каква е състоянието на Анисе.
+10
 
 
Животното на пожар обратно в ,,Ботев,, , ако е сериозна травмата на Даната.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: