ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Отборът ми трябва да си свърши сериозно и отговорно работата с евромача в четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 15.07.2013Коментари (10)5059
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов разкри пред Gong.bg очакванията си от предстоящия мач със Зрински Мостар. "Канарчетата" гостуват в Босна в четвъртък, 18 юли, в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Вече започнахме да разузнаваме донякъде нашия противник. Все още нямаме последните два мача на Зрински срещу Сант Жулия от първия квалификационен кръг. Това, което виждаме дотук е типичния балкански отбор - с добра организация, с голяма амбиция, с голямо желание. Отбор, който според мен е подреден, дисциплиниран и с футболисти на едно доста добро техническо ниво", започна Мъри.

"Според мен Астана играе малко по-отворен и атакуващ футбол, докато отборът на Зрински Мостар играе по-организирано и по-дисциплинирано във фаза защита", сравни настоящият с предишният съперник на Ботев в Европа специалистът.

"Все още не сме решили кои играчи ще стартират като титуляри. Имаме достатъчен брой футболисти, които могат да заместят наказания Вандер. Ние не приемаме атакуващ футболист за два мача да има два жълти картона. Най-вероятно той ще понесе санкция и респективно друг футболист ще получи шанс. Ако той играе добре, Вандер ще започне да се бори за мястото си", каза още най-успешният треньор през новия век в България.

"Домовчийски и Джинич вече имат права за Лига Европа. Мисля, че и двамата могат да вземат участие. Джинич е малко по-напред кондиционно от Валери. Колко ще играят като време ще решаваме в часовете преди мача", коментира възможността двете нови попълнения да влязат в игра срещу Зрински Стоилов.

"Нормално е домакините да имат подкрепа, но пък атмосферата на стадион "Христо Ботев", или пък където играе Ботев винаги е отлична. Така, че ние няма от какво да бъдем изненадани - тя едва ли ще бъде по-добра от тази, която създават нашите фенове", категоричен бе Мъри.

"Естествено, че има неща, които ме притесняват. Когато има мачове от евротурнирите, независимо дали срещу по-силни или по-слаби съперници трябва да имаш едно наум. Всяко едно подценяване независимо от съперника или несериозно отношение към мача може да ти изиграе лоша шега, още повече ако двубоят е в Европа. Европейските мачове са тактически, мачове на дисциплина, мачове на отговорност. Искам моя отбор да играе организирано и дисциплинирано от първата до последната минута, без да изпада в някакви емоции и страсти", заяви специалистът извел Левски до четвъртфиналите на Лига Европа и до груповата фаза на Шампионската лига.

"Отборът ми трябва да си свърши сериозно и отговорно работата с евромача в четвъртък. Това в момента е на първо място. След това до мача с Левски за първенството ще имаме един или два дни за почивка. Те са твърде малко, но все пак големите отбори играят по много мачове. Аз съм доволен когато имаме повече мачове. Футболистите трябва да намират себе си, да се възстановяват по-бързо и да можем да изнесем старта на първенството. Още повече, че той ще е срещу един от лидерите в първенството", завърши Станимир Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Само така!Никакво отпускане и всеотдайност както изисква Мъри!Успех,момчета!
+15
 
 
Вярно е , че Вандер си изкара глупав картон в Бургас, но за мен е рано за санкции. Той е футболист с гениално мислене, във всеки един момент може да измисли нещо нестандартно, нещо което да изостри изведнъж атаката на отбора с едно решение. Вандер трябва да е в титулярния състав за мача с Левски,поне според мен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: