ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с оферта към Георги Сърмов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 14.07.2013Коментари (46)12601
©
Ботев Пловдив се опитва да привлече национала Георги Сърмов, пише "Тема Спорт". От клуба вече са се свързали с дефанзивния халф. В момента той е свободен агент, след като разтрогна контракта си с турския първодивизионен Касъмпаша.

Сърмов изгледа победата на "канарчетата" с 5:0 над казахстанския Астана. Той бе в ложите на стадион "Лазур" в Бургас. След срещата играчът е провел разговор със Станимир Стоилов.

Сърмов се е срещнал и със спортния директор Александър Александров. Полузащитникът е получил и конкретна оферта от Ботев. На нея той трябва да даде отговор най-късно утре.

Станимир Стоилов познава отлично качествата на Сърмов, защото именно той привлече полузащитника в Левски през сезон 2006/2007.

Постепенно Сърмов си извоюва титулярно място на "Герена", а през 2010 година бе продаден в комплект с Николай Димитров-Хичо на Касъмпаша. Мъри работи с полузащитника и в националния отбор.

В четвъртък на Ботев му предстои визита на босненски Жрински Мостар. Това е първият двубой за тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Сърмов беше нелош футболист.Национал.Мъри му знае качествата и за това интереса е оправдан.Бил левскар.И какво от това.В Левски всеки новопристигнал се кълне че от малък е такъв.Както и в ЦСКА впрочем.А до колко са истински е друга тема.Футбола се комерсиализира и трябва всеки да се съобразява с това.
+10
 
 
Абе черно-бели маймуни не се тревожете за Ботев Пловдив, а излезте с една Декларация за трибуна "Джесика"! Има разрешително, има проект, а никой нищо не прави.Отборът ви ясно е слаб и е за втората седмица,но поне трибуна направете.
+2
 
 
Циганки изяжте си сникърса , ставате смешени интернет хулигани и разбирачи когато сте гладни!(:
+19
 
 
Казахи,малко станахте като лъжливото овчарче и вече никой не ви се връзва!След изборите щяхме да видим какво ще ни се случи.Случи се така,че ви гледахме как се дупехте на цяла България ама никой не ви щя,освен ония дето го изгонихте за черно тото.Лига Европа нямаше как да я видим,понеже сме на 3 години отбор.Е видяхме Българи да подкрепят казахи!Мъри щеше да ходи в Левски,още пътува за София май.И сега да се връзвам на фантастиките на Жеко,вoжда и кучката,айде няма нужда.Щом ви топли,спете спокойно,но не ни занимавайте с глупости!!!!!
0
 
 
Феновете на нищото пак счупиха тъпомера . Като сте такива специалисти кажете защо избягаха Серафим , Котев , Златински , Рони , Колев ? Колко ваши юноши наложихте последните 10 години ? Какво стана с "младия " отбор , който обигравахте ? Трибуната до къде стигна ? Не се занимавайте с неща , които не разбирате и които никога няма да притежавате .
0
 
 
Национал? То и Какалов е национал, по тази логика, по добре него да вземат.
-32
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+16
 
 
Ако ще отбора да е син, зелен, пимбян, говежди футболисти, гугутки и какво ли още не, мене това не ме интересува. Те защитават цветовете на любимият ми Ботев и се спряват по един блестящ начин.
+18
 
 
И аз искам повечето футболисти да са ни от школата,но на този етап тя все още не е на нужното ниво,така че нека дойде и покаже футбол момчето.Не ме интересува че е играл в Левски
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: