ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоян Колев избрал ЦСКА заради двойно повече пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 12.07.2013Коментари (14)5541
© Plovdiv24.bg
Изкаралият подготовка с Локомотив Стоян Колев е избрал ЦСКА заради двойно повече пари, разбра Plovdiv24.bg от свои сигурни източници.

Вина да си тръгне бившия страж на Черноморец Бургас има и ръководството на пловдивчани, които така и не са предложили договор на национала, който тренира с "черно-белите" през последния месец, научи още Plovdiv24.bg.

Също така една от причините да си тръгне Стоян Колев от Локомотив е и това, че ще бъде втори избор на старши-треньора Александър Станков, който залага на Йордан Господинов като титуляр.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"- Стояне, всички те брояха за ново попълнение на Локомотив Пловдив, а преди малко приключи първата ти тренировка с ЦСКА... - Да и аз самият мислех, че ще продължа кариерата си на "Лаута". Тренирах с Локомотив Пловдив повече от 10 дни и само трябваше да подпиша договора си. В четвъртък обаче ми се обадиха от ЦСКА. Получих предложение да се завърна на "Армията", което - нямаше как да откажа. Все пак говорим за ЦСКА. Уведомих отговорните фактори в Локомотив Пловдив, че имам оферта, която искам да приема и напуснах лагера на отбора. Веднага тръгнах към София и се включих към тренировките на ЦСКА." Хахахахахахаха, поредният , който ви се изхрачи в сурата.
+2
 
 
и както около 10 пъти каза Камбурката като подписа с чорбата - "ЦСКА си е ЦСКА" - хахахаххахаха
0
 
 
Тъкмо се връщам от вечеря с една световна легенда,мой приятел и съсед(бивш световен(национален) и европейски (клубен) шампион.Говорихме си за парите във футбола и други неща.Ами бизнес е ...От една игра стана занаят и то какъв.Да е жив и здрав Стоянчо,добър вратар е.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
90% от головете в контролите които получихме мисля че през неговите ръкавици минаха. Да не казвам голяма приказка но точно Данчо трябва да застане на вратата на националният ни отбор!
+4
 
 
За какви "двойно повече" пари става дума? Та те нямат пари да си платят тока а ще дават двойно повече пари за един боклук като Ст.Колев! Истината е една. Той не показа с нищо че заслужава нов договор с Локомотив и затова не му предложиха такъв. Сега ще търка пейките на Армията, докато го изгонят и от там ( за кой ли път ) и тогава отново ще дойде да се моли да го приемем, но този път няма да му стане играта. Стоян Колев все още се има за голям вратар и него го интересуват само парите. Толкова алчен човек не съм виждал на Лаута, след Зулума де! Той си ни е номер 1.
+7
 
 
Страшно добра новина.Стоян ни е ясен от всякъде.Да се разкара и натъпче г*за с пари.С Господинов не може да се пребори.Само щеше да има напрежение.Трябва ни младо вратарче,да крепне и учи покрай Данчо.А Колев избяга от Черноморец за пари,от Локо втори път за пари е ...баста,ние сме хора дето няма да търпим такива простотии!
+8
 
 
Какво чакат нашите ами не са поканили Стефано Кунчев
+14
 
 
Имам чувството,че сме като тренировъчен лагер за свободни агенти,които се чудят къде да играят,а през ова време ние ги храним,поим,поддържаме им кондиционната форма,за да бъдат готови за други отбори!Тази смешна практика трябва да бъде прекратена,защото са ми ясни много играчи колко искат да играят при нас!Освен да се мазнят на феновете друго няма,всичко е само повече и повече пари!Да е жив и здрав!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: