ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с две тренировки в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:33 / 09.07.2013Коментари (74)8044
© Plovdiv24.bg
Отборът на "Ботев" пристигна в Бургас, където в четвъртък от 20.30 часа посреща казахстанския "Астана" в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа.

"Жълто-черните" заминаха за морския град във вторник сутрин с група от 21 футболисти. Освен 18-те от първия двубой с "Астана" в клубния автобус се качиха още Валери Домовчийски и Елведин Джинич, които са без състезателни права за мача, както и вратарят Филип Димитров, съобщава официалния сайт на тима.

В Бургас възпитаниците на Станимир Стоилов ще проведат две тренировки, които ще бъдат закрити за фенове и журналисти. Представителите на медиите ще бъдат допуснати само в първите 15 минути на заниманието във вторник, което е с начален час - 18.00 на стадион "Лазур".

Групата от футболисти на "Ботев" в Бургас:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Костадин Дяков, Артур Енрике, Веселин Минев, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Елведин Джинич, Борис Галчев, Томаш Иршак, Анисе Адрианантениана, Николай Павлов, Мариян Огнянов, Луис Педро, Вандер Виейра, Тодор Неделев, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов, Валери Домовчийски

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
истинските майни се делим на локо и ботев само за дербито.успех градски
+4
 
 
Предстои ни мач, който чакахме 18 години и всички ще сме в Бургас, за да му се насладим.Не обръщайте внимание на мангалите от задния двор на ВСИ, тях комплексът Ботев Пловдив винаги ще ги тресе.Предава им се по наследство.Бяха 16 г. в "Б" група, а Великият Ботев играеше с Барселона и Байерн, този комплекс им е вроден от деца, няма как да го промените.Ние играехме във В и Б група, а на техните мачове се чуваха пак песни срещу Ботев Пловдив, макар че на мачовете им ходиха и много ботевисти, които просто им се гледаха мачове от А група.Комплексът им достигна връхната си точка миналия сезон, когато направиха световен прецедент, пеейки песни против Ботев Пловдив заедно с говедата.Те нека си злобеят,а ние да ставаме все по-силни и по-силни.Напред канари!
+4
 
 
Успех на всички пътуващи,които ще подкрепят нашия велик"Ботев"!Дори и полицията прави реверанс и ни пуска по магистралата дни преди откриването й!Напред,канари!
+4
 
 
Футбола мъжете Сбира! Успех на Ботев! Вярно ли е, че ви продават абонаментни карти 2013-14 и за нашия стадион? :)
+10
 
 
От цяла България пристигат пожелания за победа и уверения за подкрепа , а само нашите съграждани злобеят, хулят и плюят. Вече не се учудвам ,това е типично за тях. Направо да ги съжали човек.
+8
 
 
Мургавите ще умрат от злоба и завист. Жлко че сме от един град аз лично се радвах за тях когато играха в Европа
+10
 
 
Благодаря Ти, Господи, че има и нормални хора, привърженици на Локомотив-Пловдив! Имам пример за това : Утре за Бургас пътуваме с едно бусче 8 човека. Двама от тези 8 са фенове на Локо, но с густо си купиха билети за мача и си подвлиха с нас разходите по пътуването. Ще подкрепят нашия отбор така, както ние сме подкрепяли техния, когато е трябвало. Тука плюещите буфери-мангусти да духат таратора...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Мангали вие сте най - комплексираните хора честно !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: