ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рони пред Plovdiv24.bg: Нямам нов отбор, в Пловдив съм си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:10 / 08.07.2013Коментари (50)12394
© Plovdiv24.bg
Тръгналият си от Локомотив нападател Рангел Абушев се съгласи да разкрия за читателите на Plovdiv24.bg решението си да напусне лагера на "черно-белите" в комплекс "Пири".

"Ситуацията около мен е далеч по-проста от колкото се изписа в последните дни. Становището на ръководството и клуба, че мениджъри ми мътили главата изобщо не е вярна. Аз от 2 години нямам мениджър! Но, нормално е клуба да излезе с причина за напускането ми и съм благодарен, че не злепоставиха името ми с някоя глупост. Не съм избягал самоволно. Просто ако задълженията ни бяха покрити и всичко бе изрядно, аз няма как да си тръгна", бяха първите думи на нападателя пред Plovdiv24.bg.

"Ще се захвана и за думата избягал - аз може да съм всякакъв, но не мисля, че съм страхливец. Още повече имам морала да не побегна като мишка без да проведа разговори с ръководството. Разговарях с Александър Станков и Атанас Узунов. Казах мотивите си за напускането ми. Те се опитаха да ме разубедят, но моето крайно решение е да напусна. Локомотив Пловдив е над всичко, футболистите идват и си заминават, но името и историята оставят завинаги. Казвал съм го и преди", допълни Рони.

"Що се отнася до критиките от някои фенове за напускането ми, не им се сърдя. Нормално е да има и недоволни. Каквото и да казват, аз продължавам да твърдя, че те са най-верните фенове в България. Благодаря им за подкрепата към отбора дори и когато сме ги разочаровали. Всичките момчета от отбора оценяват това и тези, които се върнаха го направиха заради тях. Всеки, който ме познава знае искреността на думите ми. Това е, казах, че нещата са по-прости от колкото ги изкараха в последните дни по медиите", каза още 24-годишният футболист.

На въпрос дали вече има нов отбор и до колко е вярна информацията, че е желан от старши-треньора на Вардар (Скопие) Благоя Милевски той отговори:"Нямам нов отбор. В Пловдив съм си на този етап", завърши Абушев.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
На турнето за ветерани в Турция ЛоМокотив сигурно си е бил с предствителния отбор
-1
 
 
Ситуацията за тебе Рангеле ще става още по проста,че да е в унисон с главата ти!Да си биеш камшика при първа възможност и да се офлянкваш с общи лафове...Какво очакваш от нас,да ти се радваме ли?!Защо не обясниш простичко,като за тебе,каква е причината?Мързи те да се пребориш за титуляр, или повечко кинти от конкуренцията.Така че,бедни ми момко,върви си по пътя и забрави за Лаута!Успех!
+7
 
 
голямо плюене по Рони,познавам го бегло,но мога да кажа ,че е голям мъжкар.какво стана с ''завинаги един от нас''?нали никога не си плюете бившите и настоящите играчи???
+3
 
 
Стартовите единадесет, с които наставникът Сашо Станков ще започне мача срещу Брегалница от 18,30 часа: Йордан Господинов, Йордан Тодоров, Александър Тунчев, Мартин Кавдански, Диего Валери Георгиев, Ндайе, Дани Кики, Станислав Маламов, Мартин Камбуров и капитанът Здравко Лазаров.
-2
 
 
Наивника е изроден жълтур, в който е останало нещо локомотивско.Само така мога да си обясня интересът му към цените на нашите карти и билети!Вие видяли ли сте локомотивец да се интересува за тяхните билети или карти?
+3
 
 
Ръководството на Локомотив (Пд) обяви и цените на билетите за новия сезон. За централната трибуна ще струват 10 лева, а тези за Спортклуб - 7 лева. С по 2лв. отгоре.
+4
 
 
Какво толкова го плюете момчето бе нещастници,ще дойде време и ще играе (ако ви има) при вас,нека да стане поне на 38год
-4
 
 
Рангеле, помниш ли как в Берое беше в трета глуха? Кой ти подаде ръка - Локомотив нали? Сега по този начин ли се отблагодаряваш на Ръководство и Фенове?Просто не ти прави чест! Постъпката ти е много глупава.Клубът, Отборът и Феновете сме ти дали много, ти тъкмо взе да ни връщаш със същото и взе, че сглупи. Опомни се и се върни в клуба докато още може - това е моят съвет.
-5
 
 
Напротив Рангеле - страхливец си!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: