ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трима сигурни нови в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 08.07.2013Коментари (18)4184
© lokomotivpd.com
Селекцията в Локо (Пд) е на педали и футболистите се обвързват мигновено. Със сигурност Дани Кики, Йордан Тодоров и Александър Тунчев са нови попълнения на тима от парк "Лаута".

"Кики, Тодоров и Тунчев ги харесвам и ще бъдат част от Локо (Пд) през новия шампионат", каза пред "Меридиан Мач" старши треньо­рът Александър Станков.

Специалистът ко­ментира и случващо­то се в отбора:

"Ди­митров и Каракостов ще останат до края на лагера на проби. Бразилският халф Формигони го осво­бодихме, за да окомплектоваме състава и ще търся плеймейкър и десен външен халф. След тези по­пълнения мисля, че ще можем да започ­нем първенството", каза Станков.

Вчера в лагера на Локо пристигна тайн­ствен футболист, за когото се знае, че е нападател и е с френ­ски паспорт, но от арабски произход. Този футболист няма да играе в мача с Палистер, с който Локо (Пд) започва участи­ето си в турнира "Пири".

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Шампионска селекция за шах и табла.Класически пенсионерски клуб!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 08.07.2013 г.
+5
 
 
В тоя момент за нас локомотивците разума трябва да надделее ,не емоциите! Като не влизате на стадиона, какво ще промените? Погледнете позитивно и се радвайте на живота и на бъдещият голям ЛОКОМОТИВ.
+6
 
 
Тунчев и Данчо тъча горе-долу добре.. А до Кармо кога ще подписва??? Мисля, че момчето показа повече качества и от тези тримата сигурните! 2 мача 3 гола, кво повече искат!
+9
 
 
Една дума за попълненията, Дани Кики и Данчо-УЖАСССС!!!
+7
 
 
Вижте, братлета имаме спешна нужда от класен плеймейкър и нападател! Коко задължително трябва да намери класни футболисти на тези постове, щото не намери ли - много точки ще загубим през новия сезон само щото няма кой да я даваи кой да я вкарва.Защитата някак си ще я бъде с бекове Диего и Куанг, а централни Тунчев с Кавдански.Наско Георгиев ще влиза при нужда.Дефанзивни бол - Вальо, Юруков, Ндаие. Офанзивен засега сме само с Тимонов, така че спешно класен плеймейкър.Маламов също ако питате мен е за средната линия като офандивен халф, но ще сменя Здравко по крилото, отдясно сме малко зле щото там може да играе Данчо и Кики.В нападение Камбуров зад нападателя и вече за чист нападател нашите трябва да привлект класен такъв, щото от много време таова ни е болното место.Сега не знам Кармо ли ще е, тоя новия дето дойде вчера ли, или ще е някой друг, но качествен нападател - задължително.Иначе ако питате мен на този етап аз бих се насочил за дясно крило, нападетел, плеймейкър и централен защитник.Коко взима по един класен на тези места и сме готови.Добре дошли отново на Сашо, Дани и Данчо, макар че последните двама са излишни според мен.Азе ще ги подкрепя - няма проблем и дано ме опровергаят.
+3
 
 
Абе Станков ти пиян ли си бе ? Поредния чечо щял да залага на младите хахаха !! Рони не напуснал клуба той си има договор с Локомотив както и Дани !!!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 08.07.2013 г.
-1
 
 
"Селекцията в Локо (Пд) е на пе**ли и футболистите се обвързват мигновено" - БЕЗЦЕННО! ! !
+9
 
 
Нужни са 2-ма нападатели и още един атакуващ полузащитник!Някой да каже какво се случва с Дани Георгиев и Рони-напуснаха ли официално,или не?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: