ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия: Всички в Ботев искаме да се докажем на европейската сцена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:35 / 02.07.2013Коментари (10)4173
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров сподели впечатленията си преди мача на "канарчетата" с Астана в турнира Лига Европа.

"Така се получи, че трябва да пътуваме доста, но така се получи. В 20.20 летим от Виена за Астана и към 7 местно време ще трябва да стигнем. Футболистите трябва да са подготвени за това тежко пътуване и се надявам, че ще успеем да ги възстановим преди мача. Не бих казал, че настроението е приповдигнато, защото ние влязохме в турнирите по "втория начин". Всеки ще иска да се докаже, ние от доста време не сме били на европейската сцена. Говоря за футболистите, а и за нас като ръководство", сподели Кривия.

"Смятам, че Валери Домовчийски е един добър футболист, макар и в последните шест месеца да не е играл. Мисля, че ако направи една добра подготовка, той може да ни бъде много полезен на Ботев Пловдив, както и останалите футболисти, които привлякохме. Сега е важно да се сработят тези, които останаха в Ботев и новите, които взехме. Мисля, че вече приключихме със селекцията, освен ако не излезе някой много класен футболист. На този етап, мисля че приключихме", коментира Сашо Александров.

"Наблюдавахме два-три мача на Астана. Те имат нелоши футболисти, това е турнирна битка, два мача. Аз лично не съм притеснен. Надявам се да играем добре и да елиминираме Астана. Дали ще успеем, ще видим след двата двубоя", завърши спортният директор на Ботев Пловдив.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Хора помислете малко, нужно ли е всичко това, под всяка една тема, на вън по улиците? Преди всичко ние сме хора и сме еднакви! Всичко друго се придобива по един или друг начин... Мога да напиша много, но ми е ясно, че с един коментар няма да промена нищо, за това ще оставя нещата на вас, всеки има глава на раменете и може да е използва по предназначение.
-1
 
 
Кривия , много криво ги гледа нещата . Вторият начин , ако сме завършели на 8 или на 10 място може да се каже . След като третият се отказва доброволно , естествено , че четвъртият го замества . Компромисът бе , че стана доста късно смяната , но не и по вторият начин.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: