ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Фенове на ЦСКА изпотрошиха сградата на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:47 / 29.06.2013Коментари (10)5145
© Bulphoto
Около 1000 фенове на ЦСКА излязоха на протест срещу случващото се в любимия им клуб.

Запалянковците, които се организираха предимно чрез социалните мрежи тръгнаха от стадион "Българска армия", преминаха през езерото Ариана в центъра на столицата и се насочиха към сградата на Българския футболен съюз.

Част от привържениците, разгневени от случващото се в ЦСКА, щурмуваха сградата. Мястото, което се помещава БФС постада много сериозно, като феновете изпочупиха прозорците на футболната централа и дори хвърлиха димки вътре.

Привържениците обстрелваха сградата с пиратки, камъни и други предмети.

Въпреки случилото се органите на реда не са успели да задължат никого, тъй като буйстващите фенове са били на групи. Според официалната информация на МВР броят на протестиращите е бил около 500 човека, но според очевидци те са били двойно повече. По данни на МВР ня

© Bulphoto
ма пострадали.

След "Иван Асен II" групата от "червени" фенове се насочи към Орлов мост, който бе блокиран от привържениците.

В протеста на запалянковците се включиха и част от легендите на клуба. Бившият треньор на клуба Стойчо Младенов също бе част от протеста в неговия начален етап, но напълно се разграничи от случилото се пред сградата на БФС, като обяви, че не бива да се стига до подобни сцени. Същото сториха и много "червени" фенове.

Привържениците са изключително недоволни от ситуацията в ЦСКА. Почти всички играчи на отбора вече са подали молби за разтрогване на договорите си и де факто тимът от "Борисовата градина" ще остане без отбор. Мнозина от искащите прекратяване договора си с ЦСКА вече са си намерили нови отбори. Под въпрос е и участието на тима в "А" група през новия сезон.

Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 114
09.05.2014
09.05.2014
05.05.2014
28.04.2014
15.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Перушините от КараИбрахимспор трябва да не се правят на моралисти, щото това БФС си затвори очите като се обединихте със Сопот.
-4
 
 
Абе МеталикБотевъ Сопот що не играха в "б" окръжна заедно със секирово, Куклен, Кричим и долни Воден, като са такива моралисти ??? КараИбрахим, като спре да пере парите на държавата през МеталикБотевъ ще Ви видим тогава как ще ревете са Селския Митак.
+4
 
 
Този "БЪЛГАРСКИ ФУЗ" от давна трябваше да бъде потпален .... Перуката сам си го докара до тука със своите далавери . Правеха всичко възможно Чорбата до последно да играят в европа и с минимален шанс гришата да ги вземе те не се подсигориха ... после за да не глобяват жестоко целия Български футбол замаза полужението с оттегляне на лиценза на ЦСКА , а този клуб трябваше още преди 2-3 години да е в окръжните групи заради милионните си задължения но .... нали са софийски клуб ... държат ги до последно в А група вместо да ги пратят на село! Тези погроми на феновете на чорбата са нищожни в сравнение с погромите които нанесе перуката на отборите в България за да бутат напред едно слабо и смешно синьо отборче което накрая се и осра здраво и се видя,че без садии НЕ СТАВА!!!
+4
 
 
Един приятел ми каза, че в видял хора на Титан да водят множеството. Опорочиха протеста боклуците. И вместо да им изпочупят техните прозорци, отидоха тези на БФС. Не че не го заслужават, заради толкова подигравки с клуба ни. Вън боклуците от ЦСКА !!!
+8
 
 
Нямаше да е лошо,да си вземем трите точки с игра!!!!! По-сладко е!!! Глупаци-вместо да строшат главите на Гърнето и сие,те трошат прозорци,то не че е незаслужено,ама е по-лесно.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: