ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взе Анисе Абел под наем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 26.06.2013Коментари (63)12342
© Plovdiv24.bg
Халфът Анисе Абел премина в тима на Ботев (Пловдив). Звездата на ЦСКА ще играе като преотстъпен на стадион "Христо Ботев" през следващия сезон. Договорката бе постигната днес, след като изпълнителният директор на "канарчетата" Ангел Палийски бе в Борисовата градина за уточняване на последните детайли.

Пловдивчани искаха Анисе от много време, а сега имат още по-голяма нужда от подсилване, след като получиха правото да играят в Лига Европа на мястото именно на "армейците".

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Анисе е най-добрия ни трансфер това лято. Сега ако можем да вземем и Платини от Чорбата ще направим страхотна атака. Но ни трябва и десен бек. Астана ги гледах и освен бразилеца, останалите са житни бегачи с много грешки в отиграванията. Ако сме в добра физическа кондиция вярвам че ще се представим добре. Появи се информация че стадионът в Астана е с изкуствена трева - вярно ли е това ?
0
 
 
Тъкмо де - как под наем,нали е подписал договор и то за три години? Ония червени циркаджии само им е до това да дават под наем! Скоро,както е тръгнало,може и да ги няма. Това ще е съвсем справедливо заради всичките години,когато ни крадяха играчите с партийно постановление! Успех на новия футболист в отбора с най-многобройна публика!
-1
 
 
ЧЕСТИТО "КЛАСИРАНЕ" ЗА ЛИГА ЕВРОПА: ЕВАЛА НА ДПС...ЕВАЛА НА СПОНСОРА НА БФС МАФИЯТА И ПЕРУКАТА....ЕВАЛА НА БЛАГОДЕТЕЛЯ ВИ ПЕЕВСКИ! ЗАЩО ЛИ ВИ НЯМА НА ПРОТЕСТИТЕ В Пловдив, 1912 СЕЛСКИ ЕНИЧАРИ !? МАЙ ВСЕКИ СЕ СЕЩА ...
+1
 
 
Цигани,вашата враждебност катализира нашата любов към Ботев Пловдив.Нулева толерантност към натрапниците от Кюстендил.Така не си помагате мангали.Озаптете си потниците които се правят на вратовръзки.
0
 
 
Абе вожда да не е оня малоумник Венци Воща? :) Или синчето му.
0
 
 
Вече спокойно може да се каже, че като селекция сме с най-силния състав в А група, остава и с играта си да сме убедителни! Правилно ще е да не ни е критерият нашата А група, а играта ни с европейските противници. Там в Лига Европа ще се види докъде сме стигнали и в каква насока да се работи нататък.
+12
 
 
За сведение на Вожда и Жаклина: Редовната употреба на АНТИ-ФРИЗ + ФОРМАЛ-ДЕХИД + МАС-ТИКА - гаранция за здрав дух в практически неразложимо тяло в задгробния живот. Дерзайте, буфери!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (9)
+17
 
 
Мангалите изтрещяха тотално! Ботев в Европа! Докато го преглътнат и хоп - два топ трансфера! Междувременно Бат Коки уж дава пари, а Узуна проси като циганче на гарата да спасяват кюстендилския хибрид. Не ги дразнете, хич не им е лесно...
+6
 
 
Да Ви е честит. Освен да се върти като пумпал друго не съм видял от него докато беше в ЦСКА. Иначе е не лош футболист в по предни позиции. Мисля , че боклуците пак са завъртели някоя игра с неупеха на ЦСКА и отказването на отбора без никаква причина. Успех на Ботев и Берое в ЛЕ, ще стискаме палци, другите да го духат (Л-отборчетата).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: