ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов за Астана: За нас на този етап съперникът е изключително тежък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 26.06.2013Коментари (15)5574
© Plovdiv24.bg
"За нас на този етап съперникът е изключително тежък", заяви за Гонг старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов. Той коментира съперникът на "канарчетата" Астана, след като стана ясно официално, че пловдивчани ще заместят ЦСКА в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Първенството на Казахстан тече в момента и Астана е в максимална спортна форма. Ще се опитаме да гледаме доста техни мачове. Първите ми впечатления са, че това е един изключително комбинативен отбор. Играят на уникален стадион с изкуствена настилка. Интересен отбор с много добри изпълнители. Отбор, който заслужава уважение. Нашият отбор по никакъв начин не трябва да се плаши и да се страхува. Трябва да изиграем мачовете изключително отговорно тактически и дисциплинирано. Тяхната по-добра кондиция трябва до компенсираме с по-добра дисциплина от наша страна", продължи Стоилов.

"Участието в Лига Европа побърква малко нашите планове като подготовка. Сега ще трябва да откажем контролата с Амкар Перм на 2 юли. От друга страна Казахстан е изключително неудобна дестинация, като намиране на полети, придвижвания и т.н. В крайна сметка искахме да играем в Европа и клуба ще направи всичко възможно отборът да се чувства добре за този мач. Все още не мога да кажа нищо относно програмата ни, докато не организираме пътуването до Казахстан", разкри специалистът.

"Ние трябва да изиграем двата мача на максимум обороти, като качество и като знания. Имаме и проблеми - от новите футболисти можем да използваме единствено Ромарио Кортзорг. Същевременно, отсъствието на Иван Цветков е голям минус за нас. Все пак мисля, че в нашия отбор има футболисти, които могат да го компенсират. Надявам се футболистите също да са доволни и да осъзнават отговорността, която е пред тях за представянето първо на Ботев Пловдив и след това на българския футбол като цяло", завърши Мъри.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много точна обективна и трезва преценка на противника и на ситуациата.Това още веднъж подсказва,че Мъри не е случаен треньор.Аз още първия ден ви писах,че Астана не е никак лек съперник напротив само имена като Остапенко и Димитренко са достатъчни.а на тъпотиите на аграрите зад ВСИ просто няма смисъл да се отговаря те жаклинчо и вожда са си отявлени простаци закърмени със циганска простотия.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Тежък , тежък , колко да е тежък? Били сме ,,Барса,, и ,,Байерн,, та някакви казаци ще ни плашат . Равни са шансовете и ако играем на макс , даже имаме малко предимство .
на 26.06.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+16
 
 
Успех г-н Стоилов...и аз лично мисля така и оставам реалист, но вярвам че ще преодолеем Астана. Подкрепата ще я имате, както винаги! Успех отново и напред мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: